Hur man ställer in Microsoft Word-dokument att skapa flikar och avdelare

June 3

Hur man ställer in Microsoft Word-dokument att skapa flikar och avdelare


Avdelare är ett effektivt sätt att organisera filer och pappersarbete. Du kan märka dina filer med flikar eller avdelare, så att de blir lättare att hitta. Istället för att skriva etiketter för hand, prova att skriva ut dem. Detta kan spara tid om du arbetar på ett stort projekt, och göra dina filer ser mer professionell. Du kan skapa flikar eller avdelare i Microsoft Word. När du har ställt in dokumentet, kan du formatera text precis som du vill.

Instruktioner

1 Kontrollera avdelare för korrekta mätningar. Välj sedan "Verktyg", "Brev och utskick" och "kuvert och etiketter" i verktygsfältet i Microsoft Word.

2 Välj fliken "Etiketter" och klicka på knappen "Options" i "Kuvert och etiketter" i dialogrutan.

3 Bläddra igenom produktnummer för avdelare i listan, kontrollera "Label information" i "Label Alternativ" i dialogrutan tills du hittar rätt eller närmast match. För att uppdatera mätningarna, klicka på "Detaljer ..." -knappen, sedan uppdatera måtten för att passa dina flikar. Du ser en förhandsvisning av etiketten i dialogrutan. Tryck på "OK" för att återgå till "Label Alternativ" i dialogrutan.

4 Tryck på "OK" för att återgå till "Kuvert och etiketter" i dialogrutan.

5 Klicka på "Full ark av samma etikett" och välj "Nytt dokument." En tom mall av delarna kommer att läggas till din sida.

6 Skriv in ditt innehåll, styling texten som du vill. Sedan spara och / eller skriva ut flikarna.

Tips

  • Du kan behöva justera inställningarna för att göra innehållet passar på dina avdelare ordentligt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com