Hur vill kolla din Boost Mobil e-post på en dator

October 18

Hur vill kolla din Boost Mobil e-post på en dator


Som ett dotterbolag till Sprint Nextel Prepaid Group, Boost Mobile erbjuder månatliga och förbetalda planer som inkluderar obegränsat multimediameddelanden. Multimediameddelanden är texter med ljud, video eller bildbilagor. Även om alla Boost Mobile planer stöder MMS, har vissa iDEN serie smartphones inte tillåter användare att visa multimediabilagor. För dessa kunder, Boost Mobile skapat en tjänst som kallas Media Mail som tillåter användare att öppna, redigera och skicka MMS på en persondator.

Instruktioner

1 Öppna textmeddelande från Boost Mobile innehåller Media Mail webbadress och ditt lösenord. Det kommer strax efter att du får den första MMS.

2 Ta en bild med telefonens kamera och skicka den till en person på din kontaktlista om du inte har fått ett MMS-meddelande. Detta föranleder den automatiska registreringen text från Boost Mobile.

3 Starta en webbläsare och navigera till Mediamail.BoostMobile.com. Ange ditt 10-siffriga Boost Mobile telefonnummer i rutorna, inklusive riktnummer, skriv sedan in ditt lösenord och klicka på "Logga in" -knappen.

4 Klicka enskilda meddelanden på din MMS lista för att visa bilagor. För att spara ett foto på datorn, högerklicka och välj "Spara bild."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com