Hur man laddar ner Scrabble med Vista

September 15

Hur man laddar ner Scrabble med Vista


Scrabble är ett klassiskt brädspel där spelarna försöker att bygga ord från slumpmässigt dragna brev plattor. Om du gillar ordlekar, det finns en god chans att du njuta av en tillfällig omgång Scrabble. Ett problem med brädspel, dock, är att det ibland kan vara svårt att hitta en annan person att spela med. Detta är inte fallet på Internet, där du kan hitta andra som vill spela nästan alla spel du kan tänka på som helst. Hasbro har licensierat Scrabble för online-spel, och du kan ladda ner spelet via webbläsaren i Windows Vista eller något annat modernt operativsystem.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och navigera till Scrabble sidan Pogo.com via länken Resurs.

2 Klicka på en knapp för att ange den region i världen där du bor.

3 Klicka på knappen "Sign Up Free" om du vill skapa ett konto på Pogo.com och hålla koll på dina poäng. Du kan också klicka på "Spela som gäst" för att börja spela mot en dator spelaren omedelbart och registrera dig senare. Ett nytt webbläsarfönster öppnas och börjar ladda ner datafiler som behövs för att spela Scrabble. När datafilerna hämtas visas Scrabble styrelse och spelet börjar.

4 Klicka på en bokstav bricka i det nedre vänstra hörnet av Scrabble fönstret, och klicka sedan på ett område på bordet för att placera plattan. Klicka på "Play" -knappen för att avsluta ditt ord placering och låta den andra spelaren att ta sin tur.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com