Så här uppgraderar till Microsoft Picture It

October 26

Picture It! är ett fotografi-redigering program utvecklat av Microsoft. Debuterade 1996, var det en av de ledande program som används för att redigera bilder. Tyvärr har Microsoft upphörde denna programpaketet. Men om du äger programmet, du kan fortfarande uppgradera från en äldre del av program som Microsoft Home Publishing eller Digital Image 9. Uppgradering till Picture It! ger dig möjlighet att redigera och utforma digitala bilder enkelt.

Instruktioner

1 Sätt in Microsoft Picture It! CD-skivan i cd-enheten på din dator.

2 Vänta tills programmet att ladda. Om programmet inte går att läsa, klicka på "Start", sedan "Kör" i sökfältet. Välj din cd-enhet kortplats från rullgardinsmenyn och klicka på "OK".

3 Ange Microsoft Picture It! produktnyckel som medföljde CD-skivan i rätt fält. Nyckeln ligger på en etikett inuti förpackningen.

4 Klicka på "Nästa" och välj språk. Klicka på "Nästa" igen och vänta på att installationsguiden ska visas.

5 Välj "Install" och vänta på att programmet för att slutföra installationen. Klicka på "Finish" när du uppmanas att slutföra uppgraderingen.

Tips

  • Picture It! fungerar inte med alla Internet Explorer version högre än version 5. Om du har problem med att installera programmet, nedgradera webbläsaren Internet Explorer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com