Hur man ändra och uppdatera Inlagd CV på Monster

March 30

Innan du ansöker om alla jobb på Monster, måste du se till att din postat CV är uppdaterad och aktuell. Speciellt om du inte har använt sajten på ett tag eftersom du har varit anställd, är detta en bra tid att ändra ditt CV för att reflektera dina senaste arbetslivserfarenhet, priser, utmärkelser och år på jobbet.

Instruktioner

Logga in på ditt konto

1 Gå till Monster hemsida (se Resurser nedan) och få tillgång till ett konto genom att välja "Logga in".

2 Ange ditt valda användarnamn och lösenord i motsvarande rutor. Observera att om du har aktiverat cookies, du kan automatiskt inloggad på ditt konto.

3 Klicka på "CV" för att komma aktuella återupptar noterade på Monster.

Ändra / Uppdatera ditt CV

4 Välj de återupptar du vill ändra från listan. Observera att du bara kan ha ett CV i listan eller så kan du ha flera, beroende på hur många du har skrivit tidigare.

5 Välj "Visa / Redigera" för att uppdatera informationen.

6 Skanna alla rutorna som anges för korrekt information eller data som du vill ändra eller uppdatera. När du har hittat delar din vill ändra, klicka på länken "Redigera" som motsvarar rätt ruta.

7 Klicka på "Uppdatera konto" när du har gjort de ändringar du ville göra.

8 Granska ditt CV en sista gång för att se dina ändringar har sparats.

Tips

  • Överväg att göra din skrivit återupptar privat på Monster om du får för många oönskade e-postmeddelanden från potentiella arbetsgivare. På så sätt kan du styra vem som får ditt CV och som kontaktar dig för lediga tjänster.
  • Aldrig säga att du har fått sparken på ett CV. Helt enkelt lista ankomst- anställning per år och kunskaper som lärs ut i detta läge.
  • Har aldrig ange ditt personnummer, födelsedatum, lösenord, kreditkort eller bankkonto eller körkortsnummer på din online-CV. När du är osäker, hålla sig till regeln att om det inte kan hittas i telefonboken, du behöver inte inkludera den (dvs telefonnummer, namn, adress.). För mer information om detta, kolla in återuppta säkerhets resurser på Monster (se Resurser nedan).

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com