Zd8000 HP Laptop Specifikationer

November 20

HP Pavilion zd8000 är en bärbar dator som, enligt Notebookreview.com driver mest grundläggande program och har grafik förmåga att hantera mer avancerade spel som Half Life 2. På den negativa sidan, granskare fann också att det bullriga och med mindre- än idealisk batteritid, men det är ett bra val för människor vars laptop behov inte innebär mycket resande.

processor

HP Pavilion zd8000 har en Pentium 4 2,8 GHz-processor, vilket placerar den nära den övre delen. Detta innebär att den kan utföra 2,8 miljoner beräkningar per sekund. Informationen bearbetas mer effektivt med processorns hyperthreading.

Minne

Hårddisken är 80 GB, eller tillräckligt för att hålla omkring 40 långfilmer. Hårddisken körs på 5400 varv per minut, vilket är industristandard och med 2010.

Med avseende på RAM, har HP Pavilion zd8000 en gigabyte dubbel datarat RAM. Detta är tillräckligt för att hålla en gigabyte i sin "kortsiktiga" minne, vilket gör behandlingen snabbare genom att eliminera behovet av att ständigt få tillgång till hårddisken.

Det finns ytterligare 256 megabyte RAM-minne på grafikkortet, som är avsedda för grafiska funktioner såsom spel.

ingångar

Det är ett vanligt tangentbord med ett numeriskt tangentbord. Det finns också en pekplatta mus. DVD-R / RW-enhet kan läsa och kopiera både CD och DVD.

utgångar

Det finns inbyggda Harmon / Kardon stereohögtalare, som drivs av en Intel ICH6 AC97 ljudkort. Monitorn är 17 inches från övre vänstra till nedre högra hörnet och visar 1400x900 upplösning. Den har en standardmodem, Ethernet-anslutning och ett trådlöst kort.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com