Hur kan jag ladda ner musik från Internet till min Windows Media Player?

November 22

Om du köper musik eller dela gratis musik med andra, kan du använda din webbläsare för att hämta musik från en webbplats till din hårddisk. Låtarna som lagras på hårddisken kan läggas till i Windows Media Player-spellista. De låtar du hämtar måste köpas eller distribueras gratis av låtar "ägare.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" i Windows. Klicka på "Alla program" och sedan klicka på genvägen till webbläsaren. Efter webbläsaren öppnas, skriver den plats där låtarna är värd i adresstextrutan.

2 Klicka på låtar som du vill hämta och välj en plats på din hårddisk för att spara låten. Till exempel, spara låten i "C: \ mp3" på hårddisken. Detta skapar en katalog för alla de låtar som du vill spela på Media Player.

3 Klicka på "Start" -knappen i Windows och välj "Alla program." Klicka på "Media Player" för att öppna programmet. Klicka på "Library" fliken för att visa för närvarande lagt till musik.

4 Klicka på "Lägg till i biblioteket" -knappen. I listan med alternativ, klicka på "Bläddra". Dubbelklicka på katalogen som innehåller din nedladdade musik. Till exempel, om du lagra musik i "C: \ mp3," dubbelklicka på den här katalogen för att lägga alla dina nedladdade musik på en gång.

5 Dubbelklicka på låten i spellistan. Låten spelas så att du kan testa dess kvalitet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com