Internet utbildningsverksamhet

January 23

Internet utbildningsverksamhet


Internet är fullt av webbplatser som är pedagogiska och har utbildningsverksamhet på dem. Designers skapat några pedagogiska webbplatser för små barn och ungdomar, medan andra pedagogiska webbplatser strävar mot en vuxen publik. Däremot kan människor i alla åldrar att utforska webbplatser som har utbildningsverksamhet. Aktiviteterna är roliga, intressanta och användaren kan oftast avsluta dem i bara en liten stund.

NOVA

NOVA är en populär utbildning show sänds av PBS vecka, och sin webbplats har många pedagogiska aktiviteter som binder in i showen. NOVA hemsida har nio huvudkategorier: gamla världar, kropp och hjärna, evolution, militära och spioneri, natur, fysik och matematik, Jorden, rymd- och flyg, och teknik och ingenjörs. Var och en av dessa kategorier länkar till ämnet, och där hittar du utbildningsfilmer, flash-baserade Internet-spel och andra aktiviteter för att njuta av. NOVA har också en "NOVA lärare", där du kan hitta nedladdningsbara ljud och video, samt fler flash interaktiva spel och aktiviteter som rör NOVA ämnen. Naturligtvis behöver du inte nödvändigtvis vara en lärare att hitta en värdig utbildningsverksamhet i avsnittet "NOVA lärare" på webbplatsen.

kul Brain

FunBrain.com är en pedagogisk webbplats utformad för barn i alla åldrar, från snällare-trädgård till gymnasiet. Kul Brain ger pedagogiska innehållet i matematik, grammatik, stavning, historia och vetenskap. Kul Brain har fyra delar av utbildningsaktiviteter: Kul Brain klassiker, flash arkader, webb böcker och serier och filmer. Kul Brain classic har olika typer av pedagogiska spel, medan avsnittet flash arkader har interaktiva pedagogiska spel. Kul Brain har också spel för rena underhållningssyfte tillsammans med bloggar som presenterar innehåll för barn.

K björnar

Kbears.com är en webbplats full av pedagogiska aktiviteter för barn huvudsakligen utvecklats av knowledgebears.com för barn från dagis ålder genom sex år. K-bär hemsida är ett interaktivt utbildnings webbplats, som öppnar i "cockpit" av "K-Ship 1", som fungerar som din guide genom webbplatsen. Kbears.com har utbildningsverksamhet i olika ämnen som länkar från huvudsidan, inklusive djur, dinosaurier, vetenskap, marint liv, geografi och musik. Kbears.com har också en länk på huvudsidan för att spela non-utbildning, flash-baserade webbspel.

Upptäckt

Discovery channel erbjuder en pedagogisk webbresurs på Discovery utbildningens webbsida med aktiviteter för administratörer, föräldrar, lärare och elever. Varje avsnitt i Discovery utbildningens webbsida erbjuder flera pedagogiska aktiviteter, inklusive läxhjälp, Webmath, och ett antal presenterade program, inklusive en utbildnings körprogram och Discovery elev äventyr. På webbplatsen finns en mängd aktiviteter för alla typer av lärare och elev.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com