Ta bort och Omdirigering Internet Explorer

October 22

Ta bort och Omdirigering Internet Explorer


Det finns ett antal fria webbläsare tillgängliga från ett stort antal företag. Medan Internet Explorer är standardwebbläsare på många Windows-system, kan du avinstallera Microsoft webbläsare som helst och ersätta den med en annan webbläsare. Internetsidor och webbplatser kommer att fortsätta att vara tillgängliga oavsett vilken webbläsare du utnyttjar.

Instruktioner

1 Klicka på "Start", följt av "Kontrollpanelen." Klicka på "Lägg till / ta bort program." För Windows Vista, klicka på "Kontrollpanelen Hem" efter "Kontrollpanelen" och välj "Avinstallera ett program."

2 Bläddra igenom listan över program tills du ser en lista för "Microsoft Internet Explorer." Klicka på "Microsoft Internet Explorer" en gång för att markera det.

3 Klicka på "Avinstallera" bredvid "Internet Explorer" under Windows XP och äldre versioner. För Windows Vista klickar vidare på "Avinstallera" längst upp i "Kontrollpanelen" fönster medan "Internet Explorer" är markerat. Vänta tills avinstallerare för att slutföra och klicka på "OK" eller "Finish" när du ombeds.

4 Hämta en ersättare webbläsare att omdirigera till. Du kan visa en lista över gratis webbläsare komplett med nedladdningslänkar i Resurser i den här artikeln. Klicka på "Download Now" på webbplatsen för den valda webbläsaren och följ på skärmen installationsanvisningar. Starta om datorn om det behövs.

5 Dubbelklicka på den nya webbläsarens genväg på skrivbordet och klicka på menyn "Verktyg" alternativet högst upp i webbläsaren. Vissa webbläsare kan istället ha "Inställningar" i stället för "Verktyg".

6 Klicka på "Make Default Browser" eller klicka på "Internet-alternativ" följt av ett objekt med orden "standardwebbläsare" i den. Markera kryssrutan bredvid denna punkt och klicka på "OK" eller "Apply". Starta om webbläsaren om det behövs.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com