Hur man gör en bärbar dator Synlig

July 22

Hur man gör en bärbar dator Synlig


Din bärbara dator är inte upptäckas som standard, eftersom säkerhetsinställningarna på datorn blockerar andra från att få tillgång medan Bluetooth-funktionen inte är aktiverad. Om du vill dela filer med andra Bluetooth-enheter, måste du aktivera verktyget, vilket gör att din dator ska kunna upptäckas och för andra att skicka en begäran om anslutning. När du har aktiverat filer kan överföras mellan datorn och Bluetooth-enheter medan du är sammanlänkade. Flera enheter kan kopplas till datorn, men datorn kan bara överföra data mellan en enhet i taget.

Instruktioner

Aktivera PC Bluetooth

1 Slå på den alternativa enhetens Bluetooth-funktion. Bluetooth-funktionen måste vara aktiverad för att datorn för att upptäcka enheten.

2 Klicka på "Windows" i det nedre vänstra hörnet av skrivbordet och klicka sedan på "Kontrollpanelen."

3 Klicka på "Lägg till en enhet" under "Maskinvara och ljud" i Kontrollpanelen.

4 Klicka på den typ av enhet som du vill ansluta till datorn via Bluetooth, klicka på "Nästa".

5 Ange Bluetooth-lösenordet som visas på enhetens skärm, eller ange lösenordet finns i enhetens manual för att länka den till datorn.

Mac Bluetooth Aktivera

6 Klicka på Apple-menyn högst upp på skrivbordet på skärmen och välj "Systeminställningar."

7 Klicka på "Sharing" och klicka på "Bluetooth Sharing" kryssrutan. Klicka på vänsterpilen och klicka sedan på "Bluetooth".

8 Markera kryssrutan bredvid "On" och klicka på kryssrutan bredvid "Synlig" för att aktivera Bluetooth på Macintosh-datorn.

9 Klicka på "Bluetooth Setup Assistant" för att köra installationsguiden, som förbinder din Bluetooth-enhet till datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com