Amazon Tips

April 11

Amazon Tips


Amazon.com grundades av ägaren Jeff Bezos 1994 och togs i bruk i 1995. Detta online butik från början specialiserat sig på lågprisbokförsäljningen, men har vuxit till att ge ett brett utbud av konsumentprodukter. Kunderna kan handla läroböcker, biltillbehör, hälso- och skönhetsprodukter, kläder och mycket mer på Amazon. Dessutom har företagen kunnat fånga en del av online-handlare vinst genom att sälja produkter till konsumenter på hemsidan också.

Att sälja på Amazon

Professionella säljare på Amazon bör bestämma deras specifika nisch innan utveckla en butik. Att välja en specifik försäljnings nisch kan du specialisera din butik, och positionera dig som en person av myndighet till kunderna. Att skapa en produkt eller ämnesspecifika skyltfönster, såsom ett fokuserat på att sälja böcker, biltillbehör eller lyx klockor, ökar också dina chanser att tillfredsställa kundens behov. Tillfredsställa kundernas behov kommer att leda till förbättrade försäljnings omvandlingar, och ditt företag kommer att utföra mycket bättre. Kolla in Amazons bästsäljarlista för idéer om produkter att sälja.

Shopping på Amazon

Sök efter produkter som du vill genom att använda så många specifika detaljer som möjligt, så ofta som möjligt. Till exempel, om du letar efter en klänning att bära, inte skriva "klänning" i sökrutan. Typ "storlek 8 kvinnor klänning blå" eller "(designer namn) cocktail klänning." När möjligt köpa produkter som är berättigade till gratis Super Saver Shipping, som är tillgänglig för order över $ 25 eller mer. Överväga att köpa en Amazon Prime medlemskap för $ 79, som gör att du kan använda gratis 2-dag sjöfarten på vissa poster.

Kommunikation

Oavsett om du handlar eller sälja på Amazon, är viktigt för att lyckas kommunikation. Om du är intresserad av att köpa en produkt, se till att du läsa hela listan från säljaren, inklusive villkor för priserna post och frakt för att få en fullständig uppfattning om hur mycket din totala kostnaderna är. Som en säljare, se till att du är ärlig, etisk och kommunikativ med kunderna är intresserade av dina produkter för att utveckla en god försäljnings rykte. Genom att svara på kundernas behov på ett effektivt, kommer du utveckla ett gott rykte bland samhället.

Gemenskap

En av Amazon största fördelar för kunder och säljare både är samhället. Amazon användare är väldigt ärlig om sina åsikter produkter som köps på plats. Läs produktrecensioner och feedback för att avgöra huruvida en produkt du vill köpa är för dig. Dessutom, ge dina egna grundliga och ärliga omdömen om produkter som du har köpt eller redan äger, vare sig positiv eller negativ. Diskutera produkter och tjänster på webbplatsens forum och inte vara rädd för att etablera relationer med dina kunder och favorit säljare på plats också.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com