Så här ändrar Skicka till Alternativ i Windows Vista

May 9

Arbeta med flera dokument och program kan bli en överväldigande uppgift när du är upptagen. Att kunna få tillgång till olika funktioner snabbt är viktigt att slutföra din arbetsprojekt i tid. Windows Vista ger dig omedelbar tillgång till de verktyg och funktioner som behövs för att arbeta bekvämt. Högerklicka på ett dokument, skrivbordet eller program öppnas en undermeny av nya kataloger. Även om detta är en användbar funktion, ibland vad du behöver arbeta med är inte listad. Lyckligtvis kan du lägga till Skicka till lista.

Instruktioner

1 Ändra hur dina mappar visas på Windows Vista-datorn. Att lokalisera nödvändiga inställningar för att ändra Skicka till alternativ, behöver du tillgång till några dolda filer. Klicka på Start-menyn längst ner till vänster på din dator. Detta ger en annan lista med menyalternativ att välja mellan på din dator. Välj alternativet genom att klicka på länken Kontrollpanelen. När sidan öppnas, välj Utseende och anpassning länk. När du visa nästa sida med flera anpassningsinställningar genom att klicka på Visa dolda filer och mappar länken under avsnittet Mappalternativ.

2 Klicka på fliken Visning ligger på Mappalternativ popup fönstret. På denna sida finns flera inställningar tillgängliga under området Avancerade inställningar. Välj inställningen Visa dolda filer och mappar. När du har gjort den här ändringen, välj knappen Verkställ och sedan på OK. Inom några sekunder dina ändringar träder i kraft. Stäng Mappalternativ fönstret när du är klar med dina inställningar ändras.

3 Välj ikonen Den här datorn finns på din dator skrivbord genom att dubbelklicka på den. Visa hur mycket utrymme kvar på datorns hårddisk och annan kringutrustning som du har anslutit till den. Öppna mapp på hårddisken genom att klicka på den två gånger.

4 Välj mappen Användare ändra Skicka till alternativen. Så snart denna mapp öppnas, kommer den att visa en lista över alla användare som skapats på Windows Vista-datorn. Klicka på namnet på den användare som du vill arbeta med. Öppna mappen AppData. Dubbelklicka på Roaming mappen och lokalisera en annan mapp som heter Microsoft. Öppna denna mapp.

5 Hitta Windows-mappen i det tidigare öppnade Microsoft-mappen och sedan öppna den genom att dubbelklicka. Hitta Skicka till mapp på detta område. Åtkomst denna plats gör att du kan lägga till och ta bort alternativ när du högerklickar på en fil eller mapp. Vanligtvis har Windows Vista en standardlista över program. För att komma igång, drar in en ansökan i Skicka till mappen och det kommer automatiskt att visas nästa gång du utför ett högerklick. Om det finns några alternativ som du vill ta bort, markera dem genom att klicka på en gång och sedan ta bort filen.

Tips

  • Se alltid till att du dölja dina filer och mappar igen när du är klar att göra systemändringar.
  • Ta inte bort viktiga dolda filer och mappar medan göra systemändringar om du inte vet vad resultatet kommer att bli.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com