Hur man gör ett trådlöst nätverk Snabbare

February 13

Använda trådlösa routrar och trådlösa kort eller adaptrar, kan du få din dator på Internet utan trassel med kablar. Men det finns tillfällen då anslutningshastigheter är för långsamma på grund av en låg signalstyrka. Det finns flera enkla åtgärder du kan vidta för att förbättra signalstyrkan och göra trådlösa nätverk snabbare.

Instruktioner

1 Placera den trådlösa routern på en central plats från väggar och statisk elektricitet, vilket kan störa trådlösa signaler.

2 Placera den trådlösa routern på en upphöjd yta och bort från metallytor. Placera inte den trådlösa routern på golvet.

3 Byt ut din trådlösa routers antenn. Använd hög gain antenner som kan upptäcka svagare signaler, möjliggör bättre anslutning.

4 Uppdatera dina trådlösa routrar drivrutiner. Beroende på vilken modell du har, kontrollera tillverkarens webbplats för uppdateringar av drivrutiner och installera dem.

5 Lägg till trådlösa repeatrar, som är i stånd att förlänga den trådlösa täckningen utan att installera ytterligare kablar. De trådlösa repeatrar är placerade mellan den trådlösa routern och datorn, omedelbart öka den trådlösa signalstyrkan.

6 Uppgradera din hårdvara från 802.11b till 802.11g. 802.11g-tekniken kommer att öka hastigheten på 5 gånger mer än 802.11b och det har förbättrat säkerheten.

7 Använd en WEP-lösenord när du konfigurerar din trådlösa router för att hindra andra från att ansluta till och använda den trådlösa anslutningen. Detta är särskilt användbart i lägenhet och lägenhet komplex där bostäder är nära sticka ihop.

8 Byt den trådlösa adaptern på din dator eller laptop. Använd hög förstärkning G-trådlös adapter för att öka signalstyrkan och påskynda anslutningar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com