Hur man registrerar Microsoft Word 2007

November 1

Registrering Microsoft Word 2007 är en viktig uppgift som det kontrollerar äktheten på din version och intygar att det är en äkta kopia. Registrering ger också tillgång till de fria tjänster som tillhandahålls på Microsoft Office webbplats. Även aktivering krävs för Microsoft Word eller något av de andra Office-program för att korrekt fungera, är det fortfarande frivilligt och kan göras när du väljer. Registrera Microsoft Word är en lätt uppgift, särskilt om du redan har ett Windows Live ID.

Instruktioner

1 Starta Microsoft Word 2007.

2 Klicka på "Office" knappen längst upp till vänster i fönstret och välj "Word-alternativ" i menyn. Det bör vara det sista alternativet på menyn.

3 Klicka på "Resurser" och välj "Go Online." Detta kommer att öppna din webbläsare och automatiskt tar dig till Microsoft Office Online webbplats.

4 Klicka på "Registrera för Microsoft Office Online" och ange ditt Windows Live ID och lösenord. Klicka på "Logga in". Om du inte har ett Windows Live ID måste du först registrera dig. Välj "Registrera dig" anger informationen i de obligatoriska fälten och klicka på "Fortsätt." Du kan också klicka på länken i avsnittet Resurs för att skapa Windows Live ID och sedan tillbaka till samma sida.

5 Ange den information som krävs gång loggat in för registrering Microsoft Word 2007. Du kommer att bli ombedd att ge specifik information, inklusive ditt namn och lösenord, visningsnamn, land eller region och din säkerhetsfråga. Du kommer också att uppmanas att läsa villkoren av tjänster. Läs dem och sedan klicka på "Jag accepterar" när du vill fortsätta med registreringen.

6 Ange dina kontaktuppgifter på nästa sida och välj önskad lista med alternativ som för registrering. Välj de alternativ som du vill genom att klicka på dem och lämna resten tomt. Klicka på "Fortsätt" när du är klar. En bekräftelse kommer att skickas till den e-postadress du angav vid registreringen.

7 Logga in på ditt e-post och öppna e-postbekräftelse från Microsoft. Klicka på länken i e-postmeddelandet för att bekräfta din registrering.

Tips

  • Om du redan har en Hotmail, MSN eller Windows Messenger-konto kan du använda samma inloggningsnamn för Windows Live ID.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com