Hur kan jag ladda upp musik?

July 7

Hur kan jag ladda upp musik?


Uppladdning musik är en vanlig åtgärd användare tar att dela och sändnings låtar över Internet. Uppladdning kräver webbpublicering, även kallad hosting, vilket är processen för att skapa en URL-länk till låten, så det kan vara synlig och tillgänglig för uppspelning via Internet. Uppladdning kan ske utan att ådra sig några kostnader, eftersom flera ansedda uppladdning webbplatser är tillgängliga enbart för denna åtgärd. Du kan ladda upp din musik på mindre än en minut.

Instruktioner

1 Gå till en online-fil webbhotellet i din webbläsare. (Se Resurser för en lista över fil fientlig tomten.)

2 Klicka på "Bläddra" -knappen som visas när webbhotellet öppnas. Ett pop-up-fönster öppnas och visar datorns lagrade filer på hårddisken.

3 Leta reda på musikfilen du vill ladda upp. När du har hittat musikfilen som du väljer, välj filen och klicka på "Öppna". Filen kommer sedan att överföras till platsen för uppladdning. Dess fil mapp på datorn visas i dataformuläret på webbplatsen.

4 Klicka på "Ladda upp" åtgärd nedanför formuläret där filen platsen visas nu. Uppladdnings ansökan kommer att börja arbeta för att extrahera filen från filen på datorn för att skapa en URL-länk. När webbläsaren omdirigeringar, nästa sida som öppnas visas den nya uppladdning länken för din musik.

5 Kopiera eller klicka på nya URL-länk för att komma åt den uppladdade musik på Internet.

Tips

  • I de flesta fall kan endast en musikfil laddas upp på en gång. Vid parti uppladdning, kan du överväga en annan inställning till uppladdning. Se Resurser för platser där parti uppladdning kan göras.
  • Spara den nya URL-länk för din personliga rekord. Detta är oerhört viktigt, så att du kan undvika att förlora webbadressen. Om du inte sparar eller minns URL-länk, måste du lägga upp låten för att skapa en ny URL-länk.
  • Låten ska formateras i MP3 innan du laddar upp den. MP3 är de bästa uppspelnings codecs för webben, eftersom de flesta användare inte stöter uppspelnings problem med just dessa filer. Konvertering kan också göras online, och processen är precis som uppladdning. Den enda skillnaden är slutresultatet. Du får en nyligen formaterad fil, istället för en URL-länk. (Se Resurser för en lista över online konvertering platser.)

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com