Hur Visa en Favicon i Internet Explorer 7

December 24

Hur Visa en Favicon i Internet Explorer 7


På Internet, favicons (kort för "favoriter ikoner") är små kvadratiska ikoner associerade med de webbplatser du besöker. I Internet Explorer, det favicon för webbplatser som du besöker visas högst upp i fönstret, på vänster sida av fliken öppna webbläsaren. Men det är också möjligt att göra en favicon del av Internet Explorer-fönstret på obestämd tid genom att lägga till webbplatsen dina länkar bar. Lägg till en webbplats till Internet Explorer 7 Länkar fältet för att visa favicon hela tiden.

Instruktioner

1 Starta Internet Explorer och gå till den webbplats som du vill visa favicon för. Favicon ska visas på vänster sida av fliken öppna webbläsaren. Om det är inte rensa Internet Explorer cache genom att klicka på "Verktyg", "Internet-alternativ" och "Ta bort".

2 Klicka på "Lägg till som favorit" -ikonen. Denna ikon är en gul stjärna med en grön plustecken överlagrad. Sedan klickar du på orden "Lägg till som favorit."

3 Använd rullgardinsmenyn bredvid "Skapa i" Att välja "Links". Observera att favicon också kommer att visas om du lägger till webbplatsen i din standardfavoritlista i stället för fältet Länkar. Klicka på "Add" för att lägga till webbplatsen i fältet Länkar. Favicon visas till vänster om webbplatsens namn.

Tips

  • Du kan visa praktiskt taget alla favicon i huvudfönstret i webbläsaren, och även spara favicon på din dator om du vill. För att göra detta genom att skriva namnet på webbplatsen i adressfältet i Internet Explorer och lägg till "favicon.ico" i slutet, t ex "http://www.google.com/favicon.ico." Denna teknik kan också användas för att bekräfta att en webbplats har en favicon om du har svårt att få det att visa.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com