Sökord densitet i webbsidor

April 23

Sökord densitet i webbsidor


Sökmotorer som Google och Yahoo använder ett antal faktorer för att avgöra frågan om en webbsida. En av de viktigare är sökordsfras densitet. Sökmotorer antar att en webbsida som innehåller flera förekomster av ett visst ord eller en fras är förmodligen om det sökordet.

Sökord densitet

Sökord densitet bestäms genom att räkna antalet förekomster av ett ord eller en fras för varje hundra ord. Det är oftast uttryckt i procent. Till exempel, en 300-ord webbsida med frasen "hundträning" förekommer nio gånger på den har ett sökord densitet för frasen "hundträning" på 3%.

optimal Densitet

Sökmotorer vilja se ett sökord densitet mellan 2 procent och 5 procent. Ett sökord densitet under 2 procent anger att webbsidan handlar om något annat än ditt sökord. Å andra sidan, ett sökord densitet över 5 procent ser ut som du fyllning nyckelord för att artificiellt manipulera resultat för sökmotorn.

Latent Semantisk Indexering

Latent semantisk indexering eller LSI, är processen för att titta på de andra nyckelord på en webbsida för innehålls relevanta termer. De stora sökmotorerna vill se synonymer och villkor i samband med de viktigaste sökord för webbsidan. Till exempel, om din hemsida handlade om "hundträning," du kan också ha ord som "hundkoppel" och "lydnad utbildning."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com