Typing ras spel

November 27

Typing ras spel


Typing ras spel är program som låter dig styra en bil inte genom att styra hjulet och trampa på gasen eller bromsar, men genom att skriva bokstäver eller ord på ett tangentbord. Dessa spel bildar en liten undergrupp av att skriva spel, och det finns bara en handfull för att skriva ras spel online. Fokus ligger på att lära spelarna hur man skriver snabbt och effektivt, så förvänta dig inte att se den fantastiska grafiken i kommersiella racing titlar som Gran Turismo och Formel 1.

Racer

Racer kan du delta i en tävling mot riktiga motståndare från hela världen. Styra din bil bara med tangentbordet, måste du skriva en kort text exakt så som den visas på skärmen. Missar ett kommatecken, en stor bokstav eller en period och man kan se andra bilar kör förbi dig. Spelet ger dig möjlighet att spela direkt som en gäst, eller skapa och föra ett register över dina bästa framträdanden.

Gran Typismo

En uppenbar hänvisning till den berömda kommersiella racingspel Gran Turismo, Gran Typismo sätter dig bakom ratten på en Formel 1 bil. Syftet med spelet är att skriva ordet visas för att starta loppet och därefter skriva snabbt de bokstäver som visas plötsligt på skärmen. Ju snabbare du trycker på dem, desto starkare uppsving du får. Om du gör ett misstag, måste du snabbt skriva ett helt ord för att återuppta. Misslyckas att skriva ordet och det är "game over". Spelet finns bara som ett nedladdningsbart program på YoYo Games.

Typ Racing

Typ Racing erbjuder exakt samma spel som Racer: styra en bil och försöker skriva snabbare än din motståndare. Bortsett från fleranvändarspel, typ Racing gör det också möjligt att spela mot datorstyrda bilar, vilket är användbart när du inte kan hitta tillräckligt många användare att spela mot. Det finns också ett hastighetstest som gör det möjligt att utvärdera din skrivhastighet. Hastigheten test ger dig en minut och i slutet av uppgiften du få information om de symboler och ord du har lyckats skriva, liksom din fel hastighet.

Touch-Type Car-Racing

Syftet med spelet är att köra bilen runt den cirkulära speedway med riktningsknapparna. Du kan inte bara trycka uppåt och förväntar bilen att accelerera: måste du först skriva ordet bredvid pilen (som ändras efter varje varv), lämna en plats och sedan trycka på 0 till 5 för minimal eller full fart. Detsamma gäller med vänster och höger, men den här gången de numeriska värdena varierar från 0 (flyttar rakt) till 10 (maximal vridvinkel).


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com