Det bästa sättet att använda SPCS

November 26

Quickbooks är en enkel att använda bokföringsprogram som syftar till att hålla koll på den egna ekonomin eller ett företags produktivitet och skatteinformation. I många fall, att veta hur man använder sina många funktioner kan gynna dig, oavsett om du använder det för personligt bruk eller för ditt företag --- trots allt, tid är pengar. Med hjälp av några av programmets genvägar kan hjälpa dig att bli mer effektiva i spårningsdata.

företag Snapshot

Om du bara börjar din dag på jobbet, kan du klicka på "Bolaget Snapshot" funktionen för att få en överblick över vad som nu händer i ditt företag så att du kan se var du behöver för att fokusera din uppmärksamhet för att uppfylla dina mål. Eftersom du har tillgång till viktig information på ett ögonblick, grafer som kartlägger dina inkomster och utgifter, liksom saldon, kundfordringar och leverantörsskulder, kommer du att kunna strategier mer effektivt i de områden som behöver hjälp. I det nuvarande ekonomiska klimatet, fylld med nedskärningar, är detta en verklig tillgång som kan hjälpa dig att upprätthålla produktiviteten.

Använda genvägar och verktygsfält

Ett sätt att skära ner på nedlagd tid spårning eller inmatning av information är att använda kortkommandon. Du kanske har hoppat över den här funktionen eftersom du aldrig brytt sig om att sitta ner med manuell eller det var aldrig förklarat för dig. Ändå hjälper det att spara tid när du har begått dessa nycklar till minne och du behöver inte gå söker sina specifika funktioner. I ett steg, kommer du att kunna enkelt öppna ett konto, skapa en faktura eller hitta en transaktion.

Även Quickbooks har en standard verktygsfält som finns högst upp på skärmen, kanske du inte har tagit sig tid att anpassa sina ikoner, utan att inse att du kan skära ner på den tid att formulera en rapport eller skräddarsy ikonerna för att passa dina behov. Dessa behov kan förändras varje vecka, varannan vecka eller månadsvis. Att ha möjlighet att lägga till ikoner eller ta bort dem gör en skillnad i att hantera dina konton och samtidigt anpassa sig till förändrade omständigheter.

program~~POS=TRUNC

Quickbooks gör det enkelt att fastställa inställningar som du behöver komma åt när du använder programmet. Installationsguiden kan utföra denna uppgift. Men några av dina frågor inte kan ställas, såsom: Vad är den årliga räntan? Vill du använda flera valutor eller bara en? Oavsett om du investerar på aktiemarknaden, hålla reda på företagets ekonomi eller helt enkelt balansera en hushållsbudget, frågor som dessa måste beaktas vid åtkomst till information som du vill. Naturligtvis kommer du vill ha denna information till hands, så du behöver för att öppna menyn "Inställningar" och redigera dina inställningar för att bättre passa dina behov.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com