Problem med HDMI-porten på en HP w2207h

April 28

Utmatning datorns bildskärm och ljud till en 22-tums HP w2207h LCD-skärmen med hjälp av en HDMI-kabel kan resultera i olika ljud- och videoproblem. Problem kan bero på hårdvara och mjukvara kompatibilitet, externa enheter och även inställningarna på både bildskärmen. Felsöka problem att isolera problemet och avgöra vad den bästa lösningen är.

High-Bandwidth Digital Content Protection

HP w2207h skärmen kan stödja HD-innehåll, men datorns grafikkort kanske inte. Kontrollera ditt grafikkort specifikationer för att se om den stöder High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP). Om ditt kort har stöd för HDCP, kommer du att kunna se HD-innehåll utan ett problem. Men om ditt kort inte stöder HDCP, när du försöker visa HD-innehåll via en ansluten HDMI-kabel, innehålls visar på en lägre upplösning eller din skärm svarta ut.

Plug and Play

En datorns bildskärm kanske inte initialt visas på skärmen, eftersom datorns grafikkort är inte kompatibelt med Plug and Play-enheter. Du kan lösa problemet genom att ansluta datorn till en äldre bildskärm och sedan installera nya drivrutiner från skivan som medföljde HP w2207h skärmen.

bils Flimrar

Monitorn bild kan flimra eller drabbas av någon annan förvrängning som ett resultat av elektroniska apparater som ligger nära bildskärmen som skicka och ta emot någon form av signal eller hög effekt enheter. Detta kan inkludera mobiltelefoner, radioapparater, elverktyg och belysningsanordningar. Stäng dessa enheter av eller flytta dem längre bort från HP w2207h bildskärm.

display Ghosting

Ljusstyrka och kontrast bör justeras på enheten om du upplever spökbilder på skärmen. Alternativt, koppla bort HDMI-kabeln från någon omvandlare eller förlängningskablar och switchar och ansluta datorn direkt till HP w2207h skärmen. Skicka en dators video feed genom alltför många kanaler ökar sannolikheten för att visningsproblem uppstår.

Audio

Du kommer inte att höra något ljud via HP w2207h monitorns inbyggda högtalare om datorn inte är inställd för att mata ut ljud. Du kan kontrollera datorns inställningar ljudutgång i Maskinvara och ljud avsnitt i Kontrollpanelen. Se också till att ljudet inte är avstängt på din dator.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com