Hur Länka en MP3 till Facebook

May 20

Med bara ett par klick på musen, kan du dela din favorit MP3 på Facebook med hjälp av någon av de många musikdelning webbplatser på nätet. De flesta av dessa tjänster, som Grooveshark, Blip.fm, TinySong och Pandora har integrerat sina sidor med Facebook, så att du helt enkelt klicka på en "Dela" -knappen för att lägga upp låten på din Facebook-profil, en väns vägg, sida, grupp eller i ett privat meddelande. Många av dessa platser kan du även skapa ett konto bara genom att logga in med ditt Facebook-profil så att du kan spara en lista över dina favoritlåtar för att dela senare.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och gå till någon musikdelning webbplats. Leta reda på MP3 du vill dela genom att skriva namnet på låten och artist i sökfältet.

2 Spela låten för att kontrollera det är den version som du vill dela. Många artister göra flera versioner av samma låt. Du kommer då att hitta låten du har valt är inte hela sången. I båda fallen förfina din sökning för att hitta rätt version av låten.

3 Leta efter en "Facebook" eller "Dela" -knappen. Pandora, till exempel, har en "Facebook" knappen längst upp på varje sida. Andra webbplatser, som TinySong använda en "Share" -knappen. Grooveshark har en länk "Share" som avslöjas när du klickar på "+" symbol bredvid låttiteln. Välj "Facebook" efter att ha klickat en andel länk eller knapp.

4 Logga in på Facebook om du uppmanas i nästa fönster. Du behöver inte logga in om du har Facebook öppen i ett annat webbläsarfönster eller om du har konfigurerat Facebook för att logga in dig automatiskt.

5 Vänta några sekunder för musiksajt för att ansluta med Facebook. Ett nytt Facebook öppnas med titeln "Dela denna länk."

6 Välj var du vill dela MP3 genom att klicka på "Share" pilen längst upp på sidan. Du kan skicka den till din egen vägg, en Facebook-sida, en grupp, en väns vägg eller i ett privat meddelande till en vän.

7 Lägg till ett personligt meddelande till länken om så önskas att klicka på "Skriv något" och skriver ditt meddelande i textfältet.

8 Välj bland de tillgängliga miniatyrer genom att klicka på vänster- och högerpilarna bredvid aktuella bilden. Dessa kommer att nedtonade om bara en miniatyrbild är tillgänglig. För att ta bort miniatyrbilden, välj "No miniatyr."

9 Ditt meddelande och val och klicka sedan på "Dela Link" knappen längst ned på sidan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com