Hur man bygger en Gateway Laptop

November 10

Hur man bygger en Gateway Laptop


Gateway erbjuder möjligheten att välja från ett brett utbud av förkonfigurerade interna specifikationer för sina olika bärbara och netbook-datorer. Beroende på dina önskemål för enheten, kan du hitta en bärbar dator som passar dina behov och prisklass. Om du är intresserad av att köpa en gateway laptop, hitta rätt modell för dig är en enkel process, och tar bara några minuter att slutföra.

Instruktioner

1 Navigera till den Gateway sidan butiken laptop kopplad i avsnittet Resurser.

2 Bestäm kategori av bärbar dator som är rätt för dig. Datorerna är grupperade i fyra kategorier baserat på prestation och storlek.

3 Välj den kategori som du vill anpassa. En lista visas med många olika konfigurationer för varje allmän kategori. Modellerna är ordnade efter pris och interna specifikationer. Om du vill jämföra flera bygger, helt enkelt markera rutan bredvid varje bygga och klicka på "jämför" längst ned på sidan.

Tips

  • De tre viktigaste sakerna att tänka på när man väljer rätt build är hårddisk, processor och batteritid. Om du vill lagra mycket data eller media på enheten, välja en större hårddisk. Om du vill använda mer krävande program eller köra flera program samtidigt, välj en högre end processor. Slutligen, fundera på hur du kommer att använda den bärbara datorn; Om du inte kommer att kunna ta ut den bärbara datorn under långa tidsperioder, kanske du vill köpa en mindre bärbar dator med en längre batteritid.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com