Hur man ställer in ett trådlöst nätverk för en 65.000 kvadratfot byggnad

December 23

Så du vill veta hur du ställer in ett trådlöst nätverk för en 65.000 kvadratfot byggnad. Trådlösa nätverk är det mest effektiva sättet att dela din Internet-anslutning, för det uppenbara skälet att allt du behöver göra är att ställa upp en router och du är bra att gå; inte mer sträng tråd hela skapelsen. Nackdelen med dessa nätverk är att deras områden är bara bra för ca 5000 kvadratfot eller mindre beroende på konfigurationen av byggnaden. Om du inte vill ha flera trådlösa nätverk för att ansluta till (och flera Internet räkningar), vad gör du?

Instruktioner

1 Se till att det trådlösa nätverket är konfigurerat och fungerar. Det enklaste sättet att göra detta är att öppna en webbläsare på en av sina datorer.

2 Med hjälp av en bärbar dator, gå från rum till rum i byggnaden och kontrollera signalstyrkan i nätverket. Gå in i ett rum och köra musen över det trådlösa nätverksikonen i systemfältet (nedre högra hörnet av skärmen). Detta ser oftast ut som en dator med några rader som kommer ut ur den högra sidan. Stoppa när signal är "låg" och backa cirka 5 till 10 fot därifrån.

3 Koppla in din första trådlösa extender och påbörja installationen. Följ instruktionerna som medföljer förlängaren, instruktioner variera beroende på varumärket. Du kommer dock behöva lokalisera ditt trådlösa nätverk och ange lösenordet i förlängaren programvara.

4 Upprepa denna process tills hela byggnaden har en "medium" signalstyrka eller bättre.

Tips

  • Köp trådlösa nätverks förlängare som är samma märke som den trådlösa routern; dessa bör vara enklare att ställa upp som de ska hitta din trådlösa router snabbare.
  • Trådlös signalstyrka kan variera beroende på väder, särskilt barometertryck och luftfuktighet. Du kanske vill ta signalavläsningarna på ett par olika dagar innan du fortsätter med installationen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com