Hur enkelt skärpa en bild i PhotoshopCS3

November 14

Hur enkelt skärpa en bild i PhotoshopCS3


Program som Adobe Photoshop CS3 inkluderar filter och effekter som du kan ändra och förbättra dina digitala bilder. Även Skärpa filter som finns i Photoshop inte blir en suddig, out-of-fokus bild i en skarp och tydlig bild, kommer de att förbättra bilden och göra en marginell bild acceptabelt. Du kan använda standard "Skärpa" filter för att snabbt skärpa en bild, eller så kan du använda "Smart skärpa" filter för att skräddarsy skärpning till fotot.

Instruktioner

1 Öppna Adobe Photoshop CS3. Klicka på "File" och sedan "Load" och ladda den bild du vill skärpa.

2 Klicka på "Filter" och sedan "Skärpa". Klicka på "Skärpa" filter.

3 Klicka på "Filter" och sedan "Skärpa" och klicka på "Smart skärpa." Klicka på "Preview" kryssrutan för att övervaka dina ändringar i förhandsgranskningsfönstret och i den faktiska bilden.

4 Skriv in mängden eller styrkan av skärpningen i procent i "Belopp" textrutan. Du kan också använda skjutreglaget under rutan för att justera mängden.

5 Skriv in skärpning radie i "Radius" textrutan eller använd reglaget nedanför rutan för att justera radien, i pixlar, den vässa filtret. Klicka på "mer exakt" kryssrutan. Klicka på "OK."

Tips

  • För mycket skärpning kan införa digitala artefakter i dina foton och andra bilder. Vässa dina bilder i små steg för att få de bästa resultaten. Om du är missnöjd med skärpa effekt, klicka på "Redigera" och sedan "Ångra" för att ta bort filtret. Du kan också stänga bilden utan att spara, sedan ladda.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com