Hur konvertera ett skannat dokument till Excel

November 15

Konvertera ett skannat dokument till ett Excel-dokument är en ganska enkel process som kan göras i tre allmänna steg. Först skanna dokument i. För det andra, använda en optisk teckenigenkänning mjukvara (OCR) för att konvertera det till text. Använd sedan Excel egen text till Excel guiden för att föra in informationen i Excel.

Instruktioner

1 Enligt Microsoft Office-verktyg på din Program-menyn, öppna upp "Microsoft Office Document Imaging" och sedan öppna filen. Datorn bör automatiskt känna igen det, men om inte, klicka på alternativet verktygsfältet märkt "Identifiera text Använda OCR". Klicka på "Export till Word" -knappen.

2 Namnge fil med "Spara som" -funktionen och plocka filformatet märkt "oformaterad text" (.txt) från rullgardinsmenyn. När du träffar "spara", en dialogruta öppnas för att ge dig flera alternativ. Var noga med att markera "Sidbrytning" alternativet, eller Microsoft Word sparar texten på en rad. När detta är gjort, klicka på Spara och stäng sedan av Microsoft Word.

3 Öppna filen i Microsoft Excel. Microsoft Excel har flera program för att hjälpa användare att uppgifter, en så kallad Wizard. Guiden omvandlingen ska automatiskt starta i någon senare version av Excel. Följ stegen i guiden. Det är ofta bäst att plocka "avgränsad", som är standard. "Avgränsad" betyder att datakolumner separeras på något sätt, till exempel kommatecken, blanksteg eller andra liknande metoder. Excel innehåller ett antal alternativ.

4 Plocka deliminator, vilket är vad som skiljer de datakolumner från varandra, i steg 2 i guiden. Om du använder Microsoft-tillgänglig omvandlare, är valet förmodligen "utrymme".

5 Ange formateringen av kolumnerna i Excel i steg 3 i guiden. Välj den kolumn som inte behöver vara i standard eller allmän utformning och ändra det i formatet rutan kolumndata, som är i övre högra hörnet i guiden. När du är klar, slå finish. I slutet bör uppgifterna vara i Excel och klar för användning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com