Hur man bränner DVD-filmer på en Apple Computer

August 10

Människor använder termen "DVD" för att beteckna både en fysisk skiva och en skiva formaterad för att spela i en DVD-spelare. Som ni kanske har upptäckt, kommer en bränd DVD-skiva som innehåller videofiler inte brukar spela i en DVD-spelare. En DVD-film spelas i en DVD-spelare eftersom filerna är organiserade som en DVD-Video. DVD-Video-standarden använder vissa typer av video och ljudkomprimering som dvd-spelare förstår. Mac-användare har flera alternativ för att bränna DVD-filmer.

Instruktioner

1 Använd fri, öppen källkod ansökan Burn för att bränna DVD-filmer på din Mac (se Resurser). "Burn håller det enkelt, men ändå erbjuder en hel del avancerade alternativ", rapporterar Bränn hemsida. Burn kan skapa en DVD från filmfiler i en mängd olika format och ger dig möjlighet att skapa interaktiva menyer för DVD.

2 Bränna DVD-filmer på din Apple dator med DVD-brännare för Mac (se Resurser). Detta sharewareprogram stöder populära videoformat och tillåter dig att bränna DVD-videoskivor. Du har möjlighet att skapa menyer med hjälp av miniatyrer av videofiler, namn på videofiler eller skapa ingen meny på DVD. DVD-brännare är praktisk, med grundläggande funktioner.

3 Använd Roxio Toast Titanium att bränna DVD-filmer på datorn (se Resurser). Toast Titanium kommer i en standardutgåva och en Pro Edition. Denna DVD brännarprogram erbjuder ett brett utbud av funktioner utöver bara bränning, såsom filkomprimering, videokonvertering och Blu-ray-bränning. Toast Titanium Pro innehåller även soundtrack skapande, minskning ljud buller, hög def bildspel och visuell fotoredigering.

Tips

  • Du kommer inte att kunna bränna spelbara DVD-filmer som har kopieringsskydd på dem.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com