Installera om Office Efter en Windows 7 uppgradering

June 24

Microsoft Office innehåller en ordbehandlare, kalkylprogram, presentationsprogram och en databasapplikation som används för varje affärsprocess. Du kan installera om programmet efter uppgradering din Windows-programvara för att du har alla tillgängliga alternativ för programvara som är kompatibel med ditt operativsystem. Du använder "Change" i Kontrollpanelen för att installera om programmet.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen i Windows och välj "Kontrollpanelen" från alternativen. Klicka på "Avinstallera ett program" för att visa en lista över program som är installerade på datorn. Klicka på "Microsoft Office" program i listan.

2 Klicka på "Ändra" knappen. Detta öppnar ett fönster som är specifik för din Microsoft Office-installation. Klicka på "Nästa" knappen i första Välkommen fönstret.

3 Välj "Reparera" i listan med alternativ och klicka på "Nästa". Microsoft Office-program körs kontroller programfilerna för att säkerställa att de är tillgängliga. Om några filer inte är tillgängliga, programvaran installerar dem på datorn.

4 Klicka på "Avsluta" efter installationen är klar. Starta om datorn efter förändringen är klar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com