Hur gör jag en Doc Filtillägg?

June 2

Hur gör jag en Doc Filtillägg?


Microsoft Word kan kommer att tänka på när du ser en .doc fil, men andra ordbehandlingsprogram inkluderar även stöd för filtypen. På ytan, de flesta doc-filer - kort för "Dokument" - visas som enkel text på en vit sida. Under huven, men Doc-filer stöder textändringar, punktlistor, tabeller, fält och bilder hela mer komplexa dokument. Oavsett vilket ordbehandlingsprogram du använder förblir förfarande för framställning av en fil med en .doc förlängning densamma.

Instruktioner

1 Starta din ordbehandlare. Om du inte har Microsoft Word kan du hämta och installera ett antal fria ordbehandlingsprogram med .doc funktionalitet från webbplatser, inklusive Openoffice, AbiWord och LyX.

2 Skapa ett nytt dokument.

3 Klicka på "File" header i verktygsfältet och välj sedan "Spara". Ett fönster dyker upp som frågar dig om spara information.

4 Skriv in namn som du vill spara filen i "File Name".

5 Klicka på pilen till höger om "Filtillägg" fältet. Klicka på .doc förlängning i rullgardinsmenyn filtyper. Förlängningen kan också anges som en "Microsoft Word" fil snarare än .doc.

6 Klicka på "Spara" för att avsluta spara filen med en .doc förlängning.

Tips

  • Du kan spara filer med andra än .doc som doc-filer tillägg genom att öppna dem i ordbehandlingsprogrammet och följa instruktionerna för att göra en DOC-fil förlängning, bara välja "Spara som" i stället för "Spara". När du har sparat har du två kopior av filen - en i det ursprungliga formatet och en andra fil med .doc förlängning.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com