How Do You Layer skriva över ett foto som ska skrivas ut som ett kort?

October 1

Oavsett om du bara inte tycks kunna hitta rätt känsla i en färdigköpta kort eller föredrar att göra din egen hemifrån, lägga till en bild kan personifiera hälsningen ännu mer. Om du skapar kort från hemmet för en födelsedag, semester eller speciell händelse, kan bilder gör korten festligare, särskilt när du lägger till text till dem. Ungefär som en färdigköpta kort med både en bild och text på framsidan, kan du skapa och skriva ut kort från hem med bilder och din personliga hälsning, med hjälp av ett desktop publishing program och bara några minuters tid.

Instruktioner

1 Öppna ett desktop publishing program, klicka på "Publikationer för Print" och välj "hälsningskort." Bläddra igenom de förinställda designalternativ såsom semester, födelsedag eller födelsemeddelande och dubbelklicka på ett alternativ så det öppnar på din arbetsplats.

2 Klicka vidare på fyra sidor av kortet för att komma till den sida du vill lägga till bilden på, såsom locket eller inne. Dra ner "Infoga" -menyn, klicka på "Bild" och välj "Från fil." Bläddra till en plats på datorn där du har bilden lagras och dubbelklicka på filnamnet. Den öppnar på kortet arbetsytan.

3 Klicka på "Text" verktyg, som ser ut som en "A" på ett index kort på "Verktyg" paletten på vänster sida av skärmen. Rita en textruta direkt över bilden.

4 Skriv in ord för kortet. Markera texten med markören, sedan använda text verktygsfältet längst upp på sidan för att välja ett teckensnitt, storlek och färg. Om ditt foto är mörk, överväga att använda en ljusa typsnitt så skrivandet är väl synlig.

5 Dra fotot och / eller skriftligt på plats på kortet med markören.

Tips

  • Desktop publishing program som Microsoft Publisher (som kan ingå i Microsoft Office Suite) och Adobe InDesign (en del av Adobe Creative Suite) erbjuder förinställda alternativ konstruktion för varje semester och andra teman för att påskynda ditt kort beslutsprocessen. Eftersom dessa program är layout och design specifika, de möjliggör exakt placering och detaljer med dina bilder och text. Var och en är tillgänglig med en gratis testperiod nedladdning så att du kan prova dem innan spendera pengar för att köpa ett program. Du kan också göra kort med bilder i ett ordbehandlingsprogram som Microsoft Word, men eftersom ordbehandlingsprogram är byggd för Word-dokument, layout och design precision och användarvänlighet är mycket lägre än för ett desktop publishing program.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com