Hur man tar bort Echo Effekt på Fruity Loops

September 23

Fruity Loops "mixer insatser ger dig möjlighet att kedjan effekter till dina prover och VST (Virtual Studio Technology) instrument. Ekoeffekter, tillsammans med massor av andra effekter, kan appliceras på blandarinsatser för att lägga till reverb till dina instrument. Om du är obekant med blandarinsatser eller om du inte kommer ihåg hur man stänga av dem, kan en oönskad ekoeffekt förstöra ditt projekt. Genom att placera insatsen som innehåller ekot, kan du ta bort effekten från ditt projekt.

Instruktioner

1 Starta Fruity Loops. Klicka på programmets "Arkiv" rubrik och klicka sedan på "Öppna" för att ladda ett projekt. Klicka på "Mixer" i Fruity Loops verktygsfältet. Den "Mixer" -knappen betecknas med en equalizer ikon.

2 Klicka på "Infoga" spår som innehåller ekot eller fördröja effekt du vill ta bort. Om du är osäker på vilket spår har ekot, kan du hitta den genom att klicka på varje ockuperade spår i projektet. Spår med upplysta "FX" etikett innehåller plug-ins och effekter.

3 Klicka på pilen bredvid ekot effekt, när du har hittat spår som innehåller effekten. Markera "Välj" i pop-up-menyn som visas och klicka sedan på "None" för att ta bort effekten. Klicka på den gröna lampan bredvid ekot effekten att stänga av det i stället för att ta bort den.

4 Tryck på mixerns "X" för att stänga verktyget. Välj "Spara" alternativ från menyn "File" för att spara ändringarna i projektet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com