Hur gör jag konvertera MOV till MP3 för en VLC?

March 24

Om du vill konvertera en MOV-fil till en MP3 för användning i VLC Media Player kommer du vara glad att veta att processen är i själva verket mycket enkel. Oavsett om du använder Windows eller Mac-användare, det är ett program som kan konvertera dina favorit MOV videofiler till en MP3 för ditt lyssnande.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera Audio / Video till MP3 Maker för ett snabbt och enkelt sätt att konvertera din MOV-fil till en MP3-fil. En gång installerat, öppna programmet och klicka på Öppna mediefil. Därefter ställa in produktionen filen till en MP3 och bestämma vilken del av filmen som du vill ska konverteras till en MP3 (om du vill att hela filen som ska konverteras och välj Bläddra och namnge filen. Om inte, väljer start och stopp tid). Slutligen, tryck konvertera för att konvertera filen till en MP3.

2 Ladda ner och installera Aplus 'All media till MP3 Converter om du vill ha ett mer användarvänligt gränssnitt. Först klickar du på ikonen med plustecknet på botten av programmet för att lägga till din MOV-fil. Klicka sedan Format och välj MPEG Layer 3 (MP3). Bestäm var du vill att MP3-filen börjar och slutar (du kan spela upp videofilen och se själv snarare än att gissa på den tiden). När du har bestämt var du vill att MP3-filen för att börja och sluta i förhållande till MOV-filen, bestämma mapp du vill spara filen (om du inte har någon preferens, kommer skrivbordet vara lämpliga). slutligen, klicka på play-ikonen för att börja konvertera MOV filmfil till en MP3.

3 Ladda ner och installera Wonders s Video Converter om du använder en Mac. Klicka först på Lägg till filer för att lägga till MOV film. Nästa, välj Format och välj MP3. Slutligen, välj Start för att konvertera MOV-filen till en MP3.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com