Verktyg för att kontrollera en T1-linje

November 27

T1-teknik kan förmedla telekommunikations information mellan datorer och telefonisystem med en hastighet av 1,544 megabit per sekund. På grund av arten av digital teknik, T1 linjer sällan misslyckas. Ändå innan du placerar dem i tjänsten behöver du testa dem för korrekt drift och inställning.

T1 Testuppsättningar

En handhållen T1 testare sänder och tar emot en T1 signal för flera komplexa tester inklusive tester bit-fel, inramning, linjekodning och bitmönster tester. En testare kan arbeta med en andra enhet, eller så kan du loop signalen tillbaka för att testa en linje med en enda testare. Den visar också signalnivå, frekvens, klocka glider, fel och larm.

Kombination Testuppsättningar

Datakom provuppsättningar inkluderar T1 testverktyg och kan arbeta kontinuerligt under flera timmar för att ge en grafisk visning av linjens resultat under en längre tid. Du kan också ansluta dem till en skrivare för att göra en tryckt rapport av en 24-timmars eller längre prestandatest.

Inbyggd Mjukvaruverktyg

Mjukvaruverktyg i T1 controllers och andra nätverkshårdvara ständigt övervaka T1 linjer för problem och hålla prestanda register under längre tidsperioder. Operatörer kan komma åt dessa poster från en kontrollstation för att se nuvarande prestanda och en historia av prestanda händelser.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com