Hur konvertera en MP3 till SWF

October 4

Det digitala ljudformatet kallas MP3 komprimerar en datafil. Konvertera en MP3-fil till en SWF, eller Shockwave Flash tillåter ljudspår som ska bäddas in på en webbplats och ökar skyddet mot intrång i upphovsrätten. Det finns två sätt att konvertera en MP3-fil till SWF-format. Man använder Adobe Flash-applikation och den andra använder nätet freeware.

Instruktioner

Använda Flash

1 Öppna Adobe Flash och skapa en ny fil. När du uppmanas att skapa en ny Flash-fil från högsta Actionversionsnummer som erbjuds. I Adobe Flash CS3, kommer detta att vara Actionscript 3.0.

2 Öppna menyn "Arkiv" och flytta musen över "Import". Välj "Importera till bibliotek." En fil hitta ruta visas. Hitta MP3-filen önskade och klicka på "Ok". Beroende på storleken på filen, detta gör ta några sekunder för att konvertera.

3 När du har importerat klicka på och dra filen från biblioteket paletten till mellanlagringsområdet längst upp på Flash-skärmen.

4 Exportera filen. Öppna menyn "Arkiv" och flytta musen över "Export". Välj "Exportera film" och en File Finder ruta. Använda sökaren rutan utse den plats där filen ska sparas. Namnge filen och öppna filformatet rullgardinsmenyn. Välj "SWF" från listan och klicka på "Ok". Export tid varierar beroende på storleken på filen skapas.

Online Conversion Tools

5 Hämta en Shareware fil från Hoo Technologies på hootech.com. En länk är i Resurser i den här artikeln. Hoos MP3 till SWF Converter är tillgänglig på en provperiod och kan köpas för mindre än $ 50.

6 Installera programvaran genom att dubbelklicka på den nedladdade exe-filen och acceptera villkoren. En gång installerat, kommer mjukvaran automatiskt.

7 Klicka på "Lägg till filer" och använd File Finder rutan för att hitta MP3-fil som måste konverteras. Flera filer från samma mapp kan inkluderas genom att hålla Ctrl-tangenten och klicka på de enskilda filerna med musen. Klicka på "OK" för att lägga till filer till konvertering kö.

8 Konvertera filerna. En enda MP3-fil kan konverteras genom att välja posten i kön och högerklicka på den. När undermenyn öppnas, klicka på "Konvertera till SWF" alternativet. Att konvertera hela partiet, klicka på "Konvertera alla" knappen till vänster i kön. Hastigheten på omvandlingen är baserad på storleken på MP3-filen och kraften i datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com