Compaq 6473SA Specifikationer

October 7

HP / Compaq 6473SA stationär dator - släpps till försäljning under 2002 - var en del av Compaq 6000 utbud av stationära datorer. Vid tidpunkten för dess release var det klassas som en högpresterande stationära som förlitat sig på up-to-the-minuten-teknik för att förbättra användarens upplevelse och ger snabb tillgång till Internet. Skrivbordet främst rekommenderas för hemanvändare, men kan också anpassas för kontorsbruk, och förinstallerade med Windows XP.

Processor och nätverk

HP / Compaq 6473SA skrivbordet kom med en Intel Pentium 4 och 2,4 GHz hastighet. Den nätverkskort ombord var en 10/100 Ethernet-kabel integrerad på moderkortet. Det fanns också ett faxmodem ombord för dem som hade en uppringd anslutning.

Grafik och ljud

Ljud för stationära HP / Compaq 6473SA levererades genom ett AC97 integrerat ljudkort. Video och grafik integrerades på chipset. Det fanns en AGP-kortplats. Extra grafikkort kan installeras med hjälp av expansionsplatser.

Minne och lagring

HP / Compaq 6473SA hade en 40 gigabyte hårddisk som är installerad. Det fanns också en CD-RW / DVD-ROM-kombinationsenhet som var kapabel att bränna cd-rom och dvd-skivor. 3,5-tums diskettenheten bay var på framsidan av tornet. Det fanns extra expansionsplatser för andra enheter som ska installeras av ägaren. Andra källor externa lagrings kan fästas med hjälp av de fyra USB-portar - två på framsidan och två på baksidan. Installerat RAM-minne var 256 megabyte (MB), men skulle kunna utvidgas till högst 500 MB.

Portar och kortplatser

Inne i tornet var expansionsplatser som finns på moderkortet. Ägaren behövs för att öppna tornet för att få tillgång om de vill öka datorns prestanda genom att lägga till annan hårdvara. Det fanns två DIMM och två serieportar. Det fanns också en parallellport tillsammans med två färgkodade PS / 2-portar för mus och tangentbord.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com