Handledning för Quickbooks Time Tracker

October 12

Handledning för Quickbooks Time Tracker


Quickbooks Time Tracker är nu kallas Quickbooks Tid och Billing Manager. Det är en onlinetjänst som gör att du kan ange fakturerbar och icke debiterbar tid via anslutning till Internet. Det gör det möjligt för de anställda att ange timmar på ett jobb med det slutliga godkännandet är upp till företagets ägare. Alla tider matas in i Quickbooks Tid och Billing Manager och efter godkännande, hämtat direkt i Quickbooks programvara. Många nya funktioner har lagts till den tidigare Time Tracker program.

Instruktioner

1 Bestämma vilket företag fil du vill använda med Quickbooks Time & Billing Manager. Så snart du köper tid och fakturering Manager kommer det att vara tillgängliga för dig att logga in och börja använda. När du öppnar skärmen, kommer den att be vilket företag fil du vill använda med chefen. Du kommer att ha möjlighet att använda företagets filen omedelbart eller med hjälp av en exempelfilen så att du kan se hur programmet fungerar utan att ändra dina företagsdata.

Eftersom tid och fakturering chef integrerar dina Microsoft Outlook-kontakter, måste du förbereda både SPCS och Outlook för denna integration. Spendera lite tid i provet företaget och leka med funktioner så att du förstår det.

2 Förbered Quickbooks företaget fil för integration med tid och fakturering Manager. Kolla igenom din kund- och leverantörslistor i SPCS för duplicerade kunder och leverantörer. Du kommer att behöva slå samman alla dubbel. Detta gör du genom att öppna kunden eller leverantören med den mest kompletta informationen.

Klicka på "Redigera kund" knappen. När kunden fönstret Redigera öppnas, markera kundens namn och tryck på "Ctrl" och "C" nycklar. Leta upp duplicerade kunden och klicka på "Redigera kund" knappen. I kundens namn rutan, markera namnet och håll "Ctrl" och "V" nycklar. Detta kommer att klistra in namnet på den mer komplett kund i rutan. Du kommer att få en varning så att du vet att namnet redan används och kommer att behöva klicka på "OK" -knappen för att slå samman de två duplicerade namn i ett.

3 Köpa tid och fakturering chef på Intuit arbetsplatsen webbplats. Kostnaden bestäms av hur många anställda och andra kommer att få tillgång till webbplatsen för att ange faktureringsdata. Du behöver ett användarkonto för varje anställd förutom användaradministratören som följer med programmet.

4 Logga in på Quickbooks Tid och Billing Manager med användar-ID och lösenord du valde när du köpte Manager. När huvudfönstret öppnas igen, välj det översta alternativet eller knappen "Hitta företag File". Time och Billing Manager sedan börja integrera SPCS företaget filinformation i online ansökan. När du uppmanas att skapa användarnamn och lösenord för varje anställd som kommer att använda programmet.

5 Följ anvisningarna för att integrera din Outlook e-postkonto i tid och fakturering Manager. Detta kan ta lite tid beroende på hur många kontakter du har i din Outlook-konto.

6 Visa att varje anställd hur man loggar in Manager och hur du matar in data. Varje anställd har sin egen unika sida och kommer att kunna komma in timmar hon arbetade och där kunden kalkylbladet. Varje kalkylblad har 12 kolumner.

Den anställde kommer in kunden hon gjorde ett jobb i den första kolumnen. I den andra kolumnen, kommer hon att ange vilken typ av arbete som hon gjorde. Den tredje genom den 10: e kolumnerna är de dagar i veckan, med den 11: e kolumnen innehåller de beräknade summorna. Den 12: e kolumnen är märkt "Fakturerbara." Om arbetskostnaderna den anställdes är fakturerbara till kunden som hon arbetar, kommer den anställde placera en bock i denna kolumn.

7 Utforska verktygen i tid och fakturering Manager. Under fliken Hantera bladen, kan du organisera tidrapporter av kunden, per anställd eller per månad. Du kan sortera resultaten av varje kategori. På fliken Rapporter kan du skapa rapporter för att ta reda på vilka kunder hade de debiterbara timmar i en månad och som hade minst. Dessa rapporter kan sparas som en PDF-fil och skickas.

De två knapparna under de tidrapporter är "Godkänn" eller "Avvisa Time" knapparna. Genom att klicka på "Godkänn" -knappen hämtar automatiskt tidrapporten i din Quickbooks företaget fil.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com