Hur komprimera & nbsp; en enhet

September 23

Hur komprimera & nbsp; en enhet


Komprimering av en hårddisk i Windows kommer att minska det utrymme som används på enheten för att lagra filer. Detta kommer att frigöra utrymme för att lagra ytterligare filer, men det finns också en negativ effekt av denna förändring. Filkomprimering kan minska hastigheten som filer kan nås, vilket kommer att sakta ner din dator. Föreställningen förändring är inte lätt märkbar på snabbare system.

Instruktioner

1 Klicka på "Start", "Dator", och högerklicka på namnet på den enhet du vill komprimera. Om du har bara en hårddisk som är installerad på datorn, bör detta vara enhet C:.

2 Klicka på "Egenskaper". Klicka på "Komprimera satsningen för att spara diskutrymme" och "OK". Om rutan till vänster på denna etikett redan är markerad, är kompression redan påslagen och om du klickar på rutan igen det kommer att stängas av.

3 Klicka på "OK" igen för att tillämpa komprimering till alla filer som lagras på enheten. Klicka på "Tillämpa ändringar för att driva (enhetsbokstav) Endast" om du vill komprimera bara toppnivå filer och mappar som lagras på enheten. Detta innebär att filer som är lagrade i huvudmapparna kommer inte att påverkas.

4 Vänta för komprimering för att slutföra. Om enheten har flera gigabyte information eller mer lagras på det, kommer detta sannolikt att ta flera timmar. Tomma enheter kan ha denna förändring aktiverat snabbare, eftersom endast framtida data som skrivits på enheten kommer att behöva komprimeras.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com