Hur man tar bort en Sidebar Sök

July 14

Microsoft Windows Vista, släpptes 2007, erbjöd PC-användare en elegant nytt gränssnitt med flera uppgraderade funktioner. Tyvärr, med hjälp av de bästa funktionerna i Windows Vista var inte mycket intuitivt, med flera "hjälpfilen" samråd och några huvudvärk. En av de nya objekt som förvirrade vissa användare var "Windows Sidebar" ett datorprogram som visar små "gadget" program som du kan använda på ett ögonblick varsel. Enligt Microsoft, dessa prylar är "miniprogram som ger dig information på ett ögonblick och ger enkel tillgång till verktyg som används ofta." I teorin låter bra, men i praktiken vissa sidofältet operationer kan vara knepigt. Ladda ner nya Sidebar prylar är mycket lätt med Microsofts "Anpassa Windows Vista Sidebar" sida (se Resurser), men förfarandet för att ta bort dem när du har hittat en bättre gadget är inte omedelbart uppenbara. Lyckligtvis är processen faktiskt ganska enkelt med rätt åtgärder, och du kan ta bort den gamla sidofältet sökfunktion på bara några skrivbords klick.

Instruktioner

1 Hur man tar bort en Sidebar Sök

På skrivbordet i Windows, musen över sidofältet och högerklicka på sökfunktion du vill ta bort.

2 Klicka på "Close Gadget." Sökfunktionen är nu borta från sidofältet; emellertid sökfunktion fortfarande är installerat på datorn för framtida bruk om du någonsin bestämmer dig för att åter lägga till objektet i sidofältet. Att helt ta bort sidofältet sökfunktion från hela datorn följer nästa steg.

3 Hur man tar bort en Sidebar Sök

Högerklicka på sidofältet i Windows.

4 Hur man tar bort en Sidebar Sök


Klicka på "Lägg till gadgets" för att öppna ett fönster som innehåller alla sidebar gadgets som är installerade på datorn, inklusive sökfunktion.

5 Högerklicka på sidofältet sökfunktion du vill ta bort, och klicka för att välja "avinstallera." 6 Hur man tar bort en Sidebar Sök


Klicka på "Avinstallera" igen när en Windows anmälan dyker upp, ber dig att bekräfta avinstallationen. När du klickar, kommer programmet automatiskt tas bort från datorn och det kommer inte längre att visas på listan över tillgängliga Sidebar prylar för Vista.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com