Hur får jag ett modem för att synkronisera med en dator och Xbox?

July 15

Hur får jag ett modem för att synkronisera med en dator och Xbox?


Även om de kan inte tekniskt kan "synkroniseras" din Xbox 360 kan anslutas till ett nätverk med bredbandsmodemet och datorn. En viktig komponent till något nätverk är routern, vilket gör att flera enheter att dela information och använda Internet samtidigt. De mest populära routrar som används i hemnätverk är Wi-Fi, genom vilken varje enhet är trådlöst ansluten till nätverket via en radiosignal.

Instruktioner

anslutningar

1 Se till att alla apparater är avstängda från eluttagen och anslut sedan den första Ethernet-kabeln från "ut" porten på modemet till "Internet / i" porten på routern.

2 Anslut en kabel från den första "ut" porten på routern till "nätverk / i" port på datorn.

3 Anslut en kabel från nästa "ut" porten på routern till "nätverk / i" porten på baksidan av din Xbox 360.

4 Uppstart din växel. Plug-in och slå på enheterna i denna sekvens: modem, router, dator och Xbox 360.

Test Connectivity

5 Öppna webbläsaren på datorn och se till att Internet-anslutning.

6 Navigera till "Systeminställningar" -menyn på din Xbox 360, välj sedan "Nätverksinställningar."

7 Välj "Konfigurera nätverk" och följ installationsinstruktionerna. Systemet bör automatiskt detektera nätverket. Se till Xbox Live kundsupport för mer detaljerade instruktioner, eller om du stöter på några problem.

Tips

  • Om operativsystemet på datorn är Microsoft Windows, kan du även dela media, såsom bilder, musik och filmer från datorn med nätverks Xbox 360. välj "Windows Media Center" -ikonen enkelt på "My Xbox" bar och följ instruktionerna.
  • För att undvika personskador eller skador på dina elektroniska enheter, alltid se till att alla apparater är avstängda innan du ansluter eller kopplar ur några kablar.
  • Xbox 360 Wireless Adapter är gjord speciellt för Xbox 360. Även andra märken av adaptrar eller "trådlösa bryggor" kan arbeta med systemet, är de inte rekommenderas och deras användning kan upphäva din Xbox 360 garanti.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com