Kan man använda AOL röstchatt med Android?

January 28

Det är fullt möjligt att skicka textmeddelanden och chatta med dina vänner när du installerar AOL: s AIM för Android på telefonen. Det programmet är utformat för att göra det möjligt för dig att chatta med AIM eller Facebook. Programmets funktioner gör att du kan spara dina öppna samtal, dela din nuvarande plats, och ladda upp dina personliga fotografier. Du kan använda AOL: s QR scan kod, om du kan, på deras hemsida för att hänvisa dig till AIM på Android Market.

AIM Instant Messaging

Under 2010 släppte AOL Mobile AIM chattjänst på Android Market. Android mobiltelefonanvändare kan ladda ner och installera den kostnadsfria program på sina enheter. Många av de funktioner som ingår i AIM för Android gör det möjligt för användare att hålla kontakten med sina vänner och familj 24/7. Från och med november 2011, AOL: s AIM chattjänst för Android OS stöder versionerna 1.5, 1.6. 2,0, 2,1 och högre. För att använda AIM-tjänsten måste du vara ansluten till Wi-Fi eller 3G-nät på din mobiltelefon.

AIM för Android funktioner

Om du tycker om att skicka och ta emot textmeddelanden, använd programmets snabbmeddelanden tjänst för att kommunicera med vem som helst på din IM kompisar lista. AIM för Android ger också real tiime uppdateringar som gör att du kan se vilka som är online innan du kontaktar någon. Andra funktioner inkluderar att kunna uppdatera sin sociala nätverk status på Facebook, Twitter, MySpace och Life; lägga till en plats som visar var du för närvarande ligger till AIM status; och ladda upp dina egna personliga fotografier till Life konto från din Android-telefon.

Ladda ner AIM för Android

Peka webbläsaren ikonen Web på din Android-telefon och ange URL-adressen "aim.com/products/android" (utan citattecken) i adressfältet. Rulla ned webbsidan tills du hittar AIM för Android QR scan kod. Slå på telefonens kamera och placera den över QR scan code bild i flera sekunder. Om du inte har en streckkodsläsare installerat på din telefon, klicka på "Android" hyperlänk och ange ditt mobilnummer i textrutan. Alternativt, tryck på "Android Market" -ikonen på telefonen och ange nyckelordet "AIM" i adressfältet. Rulla ner på sidan tills du hittar AOL: s "AIM för Android" programmet och klicka på knappen "Install".

Chatta och skicka textmeddelanden

Starta AIM för Android genom att trycka på programikonen finns på telefonens startskärm. Logga in genom att antingen trycka på "AIM" eller "Facebook" -knappen. Ge ditt användarkonto information och använda AIM eller Facebook Chat att prata med dina vänner. Om du vill skicka ett textmeddelande, skriver din väns telefonnummer i motsvarande textruta. Tänk på att din mobiltelefon operatör kan tillämpa trådlösa avgifter data till telefonen och att SMS funktioner kanske inte är tillgängliga i vissa länder.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com