Hur dubbletter mp3-filer på iTunes

December 15

När du vill spela med dina MP3-filer, oavsett om det är att ändra ljudet med en equalizer eller ändra konst eller album, bör du alltid behålla en kopia av originalet i händelse av en katastrof. Gör detta i iTunes genom att en säkerhetskopia av din spellista som kommer att ha en kopia av originalfilen i den.

Instruktioner

1 Skapa en ny mapp på skrivbordet. Detta kommer att fungera som en arbetsyta för de filer som du vill bevara. Du kommer att lagra originalen i denna mapp under processen.

2 Öppna en ny spellista för iTunes. Fylla den med de låtar som du vill kopiera. Använd Drag-n-Drop funktion i iTunes för att kopiera låtar från den nya spellistan till mappen på skrivbordet som du skapade i steg 1. Se till att du ser en liten "+" tecknet på markören. Detta tyder på att filen faktiskt kopierar.

3 Ändra filerna i spellistan på något sätt du vill och sedan importera filer som finns i mappen på skrivbordet. När filerna importeras, kommer de att vara identisk med originalen som du har sparat inklusive ID3-taggar.

4 Kontrollera spellistan för att se till att det finns två kopior av samma låt. En av dem ska vara identisk med den första filen och den andra med de ändringar som du har gjort.

Tips

  • Om du inte gör några ändringar i filen som du exporterade till mappen filen, kommer du inte att kunna importera den till iTunes. Det erkänner identiska filer och tillåter endast en instans av den i spellistan. Du måste göra åtminstone en liten förändring i filen, även så små som att lägga COPY till filnamnet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com