Hur konvertera Real Player videofiler

October 25

Real Player är ett program som spelar upp videor. Dessa filmer är ofta i Realmedia-format, eller ".rm." De är ofta strömmas på Internet, vilket innebär att de spelas från en annan än din datorkälla. RM-formatet är inte en som alltid är kompatibel med videospelare. Så, för att spela en RM-fil på en videoenhet som en video MP3-spelare, eller med ett videoprogram förutom Real Player, måste du göra en omvandling först.

Instruktioner

1 Ladda ner ett program kan göra konverteringen. Ett exempel är Format (se Resurser).

2 Starta installationen genom att dubbelklicka på programmets installationsfilen efter att den har hämtats.

3 Starta programmet genom att klicka på "Start" -menyn (Windows) och sedan "Alla program." Rullgardinsmenyn ska visa ditt program. Klicka på det valet, och välja det alternativ som kommer upp för att påbörja programmet.

4 Klicka på "Video" -fliken. Därefter väljer knappen för den omvandling som du vill. Som exempel kan nämnas "Alla till MPG" och "Allt för AVI." Då kommer ett nytt fönster kommer upp. Klicka på "Add File" och sedan välja vilka Realmedia-fil du vill konvertera.

5 Dubbelklicka på den här filen, och klicka sedan på "OK" i "Add File" skärmen för att gå tillbaka till programmets huvudfönster. Omvandlingsprocess kommer nu att listas där. Klicka på "Start" -knappen för att börja konverteringen.

Tips

  • "Output mapp" knappen kommer att visa dig var din nyligen konverterade filen är.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com