De bästa USB TV-mottagare för Vista

September 3

De bästa USB TV-mottagare för Vista


Du ska inte betala för en dyr digital videoinspelning enhet när datorn kan göra jobbet åt dig. Datorer blev mer video vänligt med lanseringen av Windows Vista. versioner Vista Home Premium och Ultimate är Microsoft Windows Media Center som fungerar som en komplett hemmabiosystem. Du är redo att spela in dina favorit TV-program med en TV-tuner enhet. Här är en översikt över Vista Windows Media Center certifierad TV-mottagare som enkelt installera via datorns USB-port. Varje gör att du kan titta på, pausa och spela in High Definition TV.

ATI TV Wonder HD 600 USB

Om du är på en budget, är bland de lägsta prissatta USB TV-mottagare TV Wonder HD 600. HD 600 har ingångar för både RCA och S-video, och det kommer att skicka bilder till MPEG, AVI, DivX, WMV och H.264 videoformat. Om datorn inte innehåller Windows Media Center-mjukvara, ATI TV Wonder omfattar ATI Catalyst Media Center för att spela in och hantera dina TV-program.

AVerMedia AVerTV Hybrid Volar Max

Den AVerTV Hybrid Volar Max från AVerMedia är en USB-TV-mottagare som tar emot både S-video och RCA-ingångar. Den Volar Max spelar i en mängd olika Internet vänliga videoformat för enkel uppladdning till video webbplatser.

Hauppauge WinTV HVR-1950

WinTV HVR-1950 gör det möjligt att spela in live-HDTV-sändningar eller digital kabel. Anordningen innefattar även S-Video och RCA komposit ingångarna. HVR-1950 levereras med Ulead DVD Moviefactory programvara för DVD-skapande. HVR-1950 poster endast i MPEG-2-format.

KWorld PlusTV HD Hybrid Stick 330

Om du inte behöver ytterligare videoingångar och vill ha en compact flash-enhet storlek enhet för din bärbara USB-port, anser KWorld PlusTV HD Hybrid Stick. Denna enhet har USB-anslutningen i ena änden och koaxialkabelingång på den andra. KWorld innehåller ArcSoft Totalmedia programvara om din version av Vista inte innehåller Windows Media Center.

Adaptec VideOh! DVD Media Center

På dyrare sida, Adaptec VideOh! TV-tuner lägger till funktioner för inspelning både live-tv och spela in video från enheter som videobandspelare och videokameror. Enheten har alla funktioner du förväntar dig av en TV-tuner. Den VideOh låter dig titta på, schema och spela in TV-program, liksom koda video i full upplösning. Adaptec modellen är ett bra val för att arkivera din gamla VHS eller Hi8 videokamera band. Adaptec ingår också den populära Sonic MyDVD media programvara för att skapa bunt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com