HP L7555 Problem

October 19

HP L7555 är en allt-i-ett-skrivare som har scanning, utskrift, kopiering och faxning kapacitet. Det finns flera problem som kan uppstå med enheten som du använder den för vardagsutskrifter. Att förstå dessa problem gör det lättare för dig att felsöka problem när de uppstår.

jam problem

Om du upplever problem med pappersstopp, kan en transport Topp eller pappers Mismatch fel visas på kontrollpanelen på skrivaren. Att åtgärda felet, stänga av skrivaren och koppla bort universal serial bus (USB) kabel och strömkabeln från skrivaren. Öppna den bakre luckan eller luckan och ta bort fastnat papper inuti. Anslut USB-kabeln och strömkabeln i skrivaren, slå på enheten och försök att skriva ut ett dokument igen.

Problem med utskriftskvaliteten

Utskriftskvaliteten innefattar blekta eller korniga linjer, vita biffar och otydlig eller ojämn text. Om du upplever bleka utskrifter, överväga att byta ut bläckpatronen. Om utskrifterna är kornig, se till att papperet ligger rätt i pappersfacket. Om utskriften har vita streck, lägger ett papper i pappersfacket och tryck på menyknappen upprepade gånger. Vänta underhåll för att visa. Tryck på Enter-knappen och välj sedan Rengör bläckpatroner. Enheten skriver sedan en sida så att du kan se om problemet redan åtgärdat.

Inget svar från skrivaren

När skrivaren inte svarar, kan det vara förknippat med effekt / anslutningsproblem eller pågående dokument fastnat i utskriftskön. För att lösa ström / anslutningsproblem, koppla ur USB-kabeln från skrivaren och vänta minst fem sekunder innan du ansluter den igen. Stäng av skrivaren, fast nätkabelanslutningen och se till att kabeln är ansluten till ett vägguttag. Om detta inte löser problemet, tydliga pågående dokument i utskriftskön. Klicka på Start, Enheter och skrivare, högerklicka på HP L7555 och välj Se vad som skrivs ut. Klicka på Skrivare och sedan Avbryt alla dokument. Starta om datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com