Dator övervakning Övervakningsverktyg

October 20

Datorer kan skapa distraktioner och dåliga vanor, även när de ökar produktiviteten på arbetsplatsen. Det är ofta frestande för de anställda att söka underhållning, speciellt om de tillbringar de hela dagen framför en bildskärm. Aktiviteter som onlinespel kan utvecklas till ett allvarligt problem som kräver ingripande. Lyckligtvis finns det flera dator övervakning och övervakningsverktyg som håller ett skarpt öga på distraherade anställda och oönskad datoranvändning.

Spector Pro 2011

Spector Pro 2011 är en pålitlig, lätt att använda övervakningsprogram. Den övervakar snabbchattkonversationer, registrerar utskrifter av e-överensstämmelser och upprätthåller en detaljerad logg över alla Internet-aktivitet, såsom besök på webbplatsen och webbläsar sökningar. Programmet kan köras i transparent eller tyst läge. Transparent läge innebär datoranvändare känner programmet körs, medan tyst läge är dold. Programmet kan skapa en utskrift logg över varje tangenttryckning förformade, vilket ger administratören full insyn i alla dator aktiviteter. Spector Pro skickar ett e-postrapport till administratören om misstänkt beteende upptäcks. Programvaran kostar $ 100, från och med maj 2011.

WebWatcher 2011

WebWatcher 2011 är speciellt utformad för att övervaka Internet-aktivitet. Programmet håller en detaljerad logg över en användares aktivitet ner till minut och tangenttryckningar. Dessutom kan det ställas in för att hindra en användare från att få tillgång till explicit material på nätet, spel eller sociala nätverkssajter. Denna övervakningsprogrammet inte visar sig och kan inte tas bort eller stängas av, förutom av administratören. Den har en "Smart Camera" verktyg som med jämna mellanrum tar en skärmdump av användarens aktivitet om den misstänker foul play och lagrar skotten i ordningsföljd. All den övervakade aktiviteten är lätt synlig för administratören på alla enheter med en Internet-anslutning. Till skillnad från Spector Pro, inte WebWatcher inte skicka varnings e-post. WebWatcher 2011 är allmänt tillgänglig och säljer för 97 $.

Spytech Spyagent 7,1

Spytech Spyagent 7.1 är en mycket mer omfattande program som innehåller ett avancerat system för rapportering. Liksom Spector Pro kan Spyagent installeras på ett öppet eller tyst läge. I båda lägena, övervakar det alla datorer aktivitet. Det kan ställas in för att blockera oönskad aktivitet av administratören, såsom videospel, sociala nätverk eller spel. Programmet skickar dagliga rapporter och ytterligare rapporter med skärmdumpar av misstänkt aktivitet. Alla rapporter är detaljerade och kan omvandlas till HTML för korsreferenser. Administratören kan anpassa detaljerna i varje stock genom att filtrera bort vissa åtgärder. Spytech Spyagent 7.1 finns tillgänglig online och på nästan alla datorbutik för $ 69,95.

Spy Cobra Deluxe

Spy Cobra Deluxe är ett intressant övervakningsverktyg. Det ser ut som en vanlig USB-minne som innehåller ett kraftfullt övervakningsprogram. Övervakningsprogrammet installeras på mindre än 15 sekunder från det att USB-enheten är ansluten till en dator och är helt omöjlig att upptäcka. Programmet övervakar varje tangenttryckning och alla Internet-aktivitet. Den skickar detaljerade rapporter till administratörens angivna e. Administratören kan tilldela frekvensen av e-postrapporter och ange detaljnivå. Information kan även hämtas genom att ansluta USB-nyckeln till en dator som innehåller övervakningsprogrammet. När inkopplad det automatiskt och diskret hämta alla övervakningsloggar. Spy Cobra Deluxe är tillgängliga online och kostar ungefär $ 250.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com