Hur man sätter jobb i själva verket

October 12

I själva verket är en jobb sökmotor. I oktober 2010, platsen blev det största jobbet webbplats i USA baserad på unika besökare, enligt Techcrunch. Liknande arbetsplatser är Monster.com och CareerBuilder.com. Faktum indexerar jobb som är noterade på andra platser. Detta innebär att om du har jobb på en annan arbetsplats, kan de hamna på faktiskt. Dock erbjuder faktiskt ett program som låter dig lägga jobb på sin webbplats på egen hand som sponsrade listningar, som garanterar främsta placering på webbplatsen.

Instruktioner

1 Besök Faktiskt hemsida. Sajten har två olika målsidor för att lägga jobb till platsen. Du kan annonsera ett enda jobb eller annonsera flera jobb (se Resurser).

2 Skapa ett konto för att komma igång, om du annonserar flera jobb. Annars kommer du till en jobbinformation sida för reklam ett jobb.

3 Ange i detaljerna i jobbet eller jobb som du vill lägga till faktiskt. Du måste också lista din budget, vilket är det högsta belopp du vill spendera reklam jobb på webbplatsen. Du bara faktureras när någon klickar på annonsen och gäller för ditt jobb.

4 Förhandsgranska dina uppgifter. Om du är nöjd med förhandsgranskningen, måste du skapa ett konto om du annonserar ett enda jobb. När du har skapat kontot för ett jobb, anger du dina faktureringsuppgifter och du är klar. För flera jobb, du också ange din faktureringsinformation för att slutföra inlägg.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com