Hur man använder en infraröd Apple Remote

December 3

Många Apple datoranvändare är vana vid att den relativa lätthet och enkelhet att använda sina datorer. Med en enkel knapptryckning kan användaren visa sina bilder, musik, filmer eller dokument. Men många användare ofta glömmer fördelarna med Apple Remote, en infraröd enhet som ingår i de flesta nya Apple-datorer. Enheten har enkla funktioner, men det kan göra livet enklare och mediehantering ännu enklare.

Instruktioner

1 Skaffa en Apple Remote. Även om de flesta nyare dator är utrustad med en Apple Remote, vissa användare tycker att de nyare versionerna av Apple Remote är mer tilltalande än äldre versioner. Köp en nyare version av Apple Remote från Apple.com (se Resurser).

2 Logga in på datorn som administratör. Eftersom Apple Remote fungerar med infrarött, måste du para ihop det bara med den dator du vill använda. Stäng av den, slå på den igen och logga in som administratör.

3 Para fjärrkontrollen. Konsultera datorns instruktionsbok för att lokalisera den infraröda sensorn. Stående mycket nära datorn, peka Apple Remote på den infraröda sensorn. Tryck på "Meny" -knappen och "Nästa / Snabbspola framåt" knapparna samtidigt på Apple Remote; Håll dessa knappar under minst fem sekunder. När en kedja-link lås bild visas på datorns skärm, du har kopplat ihop Apple Remote med datorn.

4 Använd fjärrkontrollen för att visa olika medier. Från var som helst i datorrum, rikta fjärrkontrollen mot den infraröda sensorn och tryck på mittknappen eller knappen "Meny". Efter en stund kommer Front Row visas på Apple-datorn. Använd fjärrkontrollen för att välja mellan musik, filmer, bilder, TV-program eller Podcaster. När du har valt genom att trycka på mittknappen på fjärrkontrollen Apple Remote för att aktivera det valet. Välj sedan mellan fotoalbum, artist spår eller filmer; använder Apple Remote riktningsplattan för att flytta uppåt eller nedåt, för att göra ett val eller för att återgå till föregående skärm. Medan du njuter av några multimedia, använd styrplattan för att pausa, spola framåt, bakåt, spela upp eller stoppa vid varje given tidpunkt.

Tips

  • För att ta bort en enhet parning, öppna Systeminställningar. Klicka på "Säkerhet" och välj sedan "ta bort parkoppling" i panelen.
  • Om du använder en Universal Dock, kan Apple Remote också ihop med din iPod eller iPhone. Helt enkelt ansluta din iPod eller iPhone i Dock och välj en spellista eller video. Använda Apple Remote, gå vidare till nästa låt, pausa musik eller gå framåt och tillbaka.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com