Firefox: Konvertera ett bokmärke till en knapp

January 26

Firefox version 4.0 kan du visa dina bokmärken i en lång lista vy, som tidigare versioner av webbläsaren, men den innehåller också en bokmärkesverktygsraden. Verktygsfältet sitter högst upp på skärmen och omvandlar valda bokmärken i knapparna så att i stället för att söka igenom listan med bokmärken för önskad webbsida, du klickar på knappen. Bokmärkesverktygsraden kan bara hålla så många knappen innan det slutar att kunna visa nya, så att bara konvertera dina mest besökta bokmärken till knappar.

Instruktioner

1 Starta din Firefox 4.0 webbläsare.

2 Högerklicka på någon av barerna, såsom adressfältet eller menyraden högst upp i fönstret. Se till att det finns en bock bredvid "Bokmärkesfältet." Om det inte finns en bock bredvid den, klicka på den för att placera en, och du kommer att se ett nytt verktygsfält visas.

3 Klicka på menyn "bokmärken" längst upp på skärmen. Välj "Visa alla bokmärken" från rullgardinsmenyn. Ett nytt fönster visas.

4 Dubbelklicka på "Bokmärken Meny" från listan över objekt på höger sida av skärmen. En lista över alla dina bokmärken visas. Bläddra nedåt i listan tills du hittar det bokmärke som du vill flytta.

5 Klicka och håll ner musknappen på bokmärke. Dra den till vänster sida av skärmen. Håll muspekaren över "bokmärken verktygsfält" och släpp knappen. Den valda bokmärke är nu en knapp längst upp i Firefox-fönstret.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com