Hur man designar din egen dator Skal

August 14

Gjorda av plast, täcker fronten skydda datorer från damm, vilket skyddar komponenterna i en dator. Faceplates också tillåta användare att anpassa sin dator. De flesta faceplates säljs för bärbara och stationära datorer kommer färdiga, vilket begränsar användarens förmåga att anpassa fronten. Oavsett, genom att köpa stationära låda eller laptop täcka fall kan användare lägga färg, teman och bilder till sin fronten.

Instruktioner

1 Besluta om en designtema. Välj att utforma din frontpanelen med hjälp av en favoritlag, musiker, film eller hobby. Teman kommer även att låta dig att korrekt välja ett färgtema för din fronten; Dessutom tillåter ett designtema du brainstorma om var att placera logotyper, bilder eller ord.

2 Välj en laptop / dator torn hölje. Höljesmaterial varierar från plast till aluminium och till och med plexiglas. Höljet ändrar utseendet på datorn, förutom att vikten. Det rekommenderas att välja en frontplatta med en enkel design och färg, som en helt svart eller vitt hölje.

3 Maskera områden som du inte vill målade med maskeringstejp. Använd maskeringstejp för att lägga till olika konstruktioner, såsom flammar, ränder, rutiga teman eller logotyper.

4 Skaka färg sprayburk. Skaka burken förhindrar bubblor bildas medan målning. Vid sprutning, spraya i korta vertikala eller horisontella skurar när du står åtminstone en fot bort. Om det är nödvändigt, lägga till två skikt.

5 Låt färgen torka. Använd schabloner för att spraya logotyper, ord eller citationstecken. Spray citationstecken, ord och bilder som relaterar till ditt tema. Var noga med att maskera bort eventuella områden runt stenciling.

Tips

  • Du är inte begränsad till bara måla spray. Men ger sprut det enklaste och mest professionellt utseende medan målning. Du kan använda olika typer av färger, såsom akryl, men vara medveten om att olika färger kommer att ändra utseendet på fronten.
  • Undvik att använda vattenbaserade färger, eftersom dessa färger kan bära på grund av att den värme som produceras av en bärbar eller stationär dator.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com