Vad är Driver Detective spionprogram?

March 1

Vad är Driver Detective spionprogram?


Driver Detective är en programvara för datorer som kan laddas ner och användas för att hitta rätt drivrutiner för vissa aspekter av systemets hårdvara. Ansökan omfattar även spionprogram som installeras med programmet. Detta är inte den skadliga typen av spionprogram och användaren informeras om sin närvaro.

Driver Detective Spyware

Innan du installerar Driver Detective innehåller programmet ett integritetsmeddelande som användaren måste kontrollera "Ja" för att bekräfta innan installationen fortskrider. Sekretessmeddelandet innehåller information om de uppgifter som samlats in och skickas över Internet, eller i stort sett hur spionprogram aspekt av Driver Detective funktioner.

spionprogram

Spionprogram är program som, en gång installerat på ett datorsystem, har förmågan att hämta information på datorn och överföra den i bakgrunden via Internet. Vanligtvis spionprogram används för att få information såsom en persons sökning på Internet historia - eller det kan användas för att spam onlineprodukter.

Spyware borttagning

Det finns ett antal olika verktyg som kan användas för att ta bort Driver Detective och andra program som innehåller spyware såsom CCleaner. Många av dessa spyware borttagning verktyg kan erhållas gratis och används för att torka ett system rent av de specificerade tillämpningar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com