Hur Länka Wordpress på Twitter

March 8

Hur Länka Wordpress på Twitter


Länka din Wordpress blogg eller hemsida till ditt Twitter-konto, så att varje gång du publicerar ett nytt blogginlägg på din Wordpress blogg, visar den automatiskt upp på Twitter. Du kan också lägga till din Twitter foder till din Wordpress blogg som en widget. Twitter är en gratistjänst som kopplar varje Wordpress-blogg foder till ditt Twitter-konto. Den kontrollerar automatiskt din Wordpress blogg för postuppdateringar, och du kan ställa in frekvensen.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och gå till webbplatsen twitter på http://twitterfeed.com.

2 Klicka på "Registrera dig" för att skapa ett konto. Skriv din e-postadress och lösenord. Klicka på "Skapa konto". Du kommer att dirigeras till din Twitterfeed instrumentpanelen.

3 Klicka på "Skapa ny feed." Skriv en "Feed Name" och skriv matar adress från din Wordpress blogg. Klicka på "Fortsätt till steg 2."

4 Klicka på "Twitter" under "Tillgängliga tjänster." Klicka på den blå "Verifiera Twitter-konto" för att autentisera ditt Twitter-konto och följ instruktionerna för att tillåta twitter att få tillgång till ett Twitter-konto.

5 Klicka på rullgardinsmenyn för att välja autentiserad Twitter-konto. Klicka på "Skapa Service." Klicka på "Alla Klart!" Klicka på "Gå till instrumentpanelen" för att se Wordpress Twitter-konto länk.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com